Skip to main content

VIDEO. Canalul de Youtube iUmor a atins un milion de abonați. E singura emisiune care a atins milionul. Micutzu și Bordea, clipuri "de milioane"

 
VIDEO. Canalul de Youtube iUmor a atins un milion de abonați. E singura emisiune care a atins milionul. Micutzu și Bordea, clipuri "de milioane"

VIDEO. Canalul de Youtube dedicat emisiunii de televiziune iUmor, de pe Antena 1, a atins pragul de 1 milion de abonaţi. iUmor este singura emisiune TV din România al cărei canal de YouTube atinge milionul de abonați.

Pe canalul de Youtube iUmor sunt încărcate 1412 videoclipuri cu momente din emisiunea difuzată pe Antena 1. Potrivit statisticilor Youtube, videoclipurile încărcate însumează un total de 630.000.000 de vizualizări, ceea ce ar însemna 6164 de ani.

Publicitate

Comediantul Micutzu (Cosmin Nedelcu) a dat cel mai popular moment al emisiunii jurizate de Bendeac, Delia și Cheloo. Prestația sa a strâns aproximativ 8.6 milioane de vizualizări.

Pe locul al doilea cu 6.5 milioane de vizualizări se situează o secvență cu Cătălin Bordea, care a venit în postura de invitat.

În minute, canalul are peste 3 miliarde de minute vizionate.

Potrivit Social Blade, canalul de Youtube iUmor are cei mai mulți abonați dintre emisiunile de televiziune din România care își încarcă conținutul pe această platformă.

Canalul „iUmor” a fost deschis pe 26 septembrie 2013, sub titulatura iComedy, dedicat emisiunii realizate la vremea respectivă de Mihai Bendeac în colaborare cu vloggerul Mikey Hash. Acesta a adunat aproximativ 90.000 de subscriberi. 

În aprilie 2016, canalul iComedy și-a schimbat denumirea în iUmor, iar în doi ani a adunat 1 million de abonați.

VIDEO. Momentul lui Micutzu - 8,6 milioane de vizualizări

VIDEO. Cătălin Bordea, un moment de peste 6,5 milioane de afișări

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Generalizarile nu prea ajuta. Asta pentru ca acelasi popor se uita si la Romanii au talent ... sau mai rau, la Exatlon.
    @marian, tu ai o problema: varanul. Pentru a iti imobagatii vocabularul, poti adauga si Dragnea, Ponta, astia. Ce zici? Nu ar fi un progres?
    ProTV-ul ar fi bine sa se orienteze catre platforme mai deschise. ProTV Plus nu cred ca o sa aduca niciun plus valoare.
  • colectarea veniturilor de pe platforma proprie e altfel decât cea de pe youtube, deci pro a avut alt model de business în vedere când a decis pentru Pro Plus și nu pentru youtube (unde poți avea multe vizualizări, dar veniturile să meargă la cel ce deține drepturile pentru melodia de fundal sau cea interpretată în talent-show etc.)
  • Mii de euro pe un canal de YouTube :)
    Deaia Antena are aproape la orice emisiune, din grila, canal de YouTube. Pro Tv ar trebui sa le urmeze pasii si sa puna si ei pe YouTube emisiunile TV, nu pe Pro Plus

Trimite un comentariu