Skip to main content

Voiculescu, despre premiile Antena 3: confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul

 
Voiculescu, despre premiile Antena 3: confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul

"Nu am acceptat să subordonez trustul de presă pe care l-am fondat" (...) "Zilele pe care le trăim confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul" (...) "Am luptat o viaţă întreagă pentru ca jurnaliştii să îşi poată face corect datoria faţă de cetăţean şi faţă de adevăr".

Publicitate

Sunt câteva fragmente din mesajul trimis de Dan Voiculescu către Antena 3, după ce postul de ştiri a fost premiat la New York Festival.

Ce le spune Dan Voiculescu angajaţilor săi? Mesajul, pe care l-a publicat pe blogul personal şi care, apoi, a fost prezentat într-o ştire pe Antena 3:

”Premiile obţinute astăzi de Antena 3 la New York Film Festivals reprezintă o confirmare a crezului meu: niciun sacrificiu nu e prea mare pentru a proteja libertatea presei.

Este o uriaşă nedreptate ca, după o viaţă de muncă cistită, efort şi responsabilitate, să fii pus în situaţia de a plăti pentru ceva ce nu ai făcut. Am ştiut însă întotdeauna că lupt pentru o cauză dreaptă şi i-am simţit mereu alături de mine pe cei pentru care am luptat.

Nu îmi pare nicio secundă rău că, în ciuda presiunilor şi a răului care mi s-a făcut, nu am dat niciun pas înapoi şi nu am acceptat să subordonez trustul de presă pe care l-am fondat. Am luptat o viaţă întreagă pentru ca jurnaliştii să îşi poată face corect datoria faţă de cetăţean şi faţă de adevăr.

Zilele pe care le trăim confirmă verticalitatea celor care au avut curajul să spună adevărul.

Felicitări, dragii mei! Aţi dovedit nu doar că sunteţi profesionişti de top, dar şi că, în România, se poate gândi, crea şi vorbi liber. Sunt mândru de voi. ​​​​​​”

Potrivit Antena 3.ro, echipa ”În Premieră” a obţinut o medalie de aur şi două medalii de bronz la New York Film Festivals de la Las Vegas, la categoria ”Documentar”.

De asemenea, echipele Antena 3 şi Observator au mai obţinut trei nominalizări în finala festivalului pentru campania ”Observator - România copiilor căsătoriţi”, dar şi pentru două emisiuni ”Sinteza Zilei”.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    Pupătorii sistemului nu vor avea linişte niciodată. Băieți, vă asigur că în curând nu vor mai venii bănuții voştri de propagandă. Anteniştii chiar şi în vreme de criză s-au descurcat şi chiar au crescut. Nu au cerşit 3 lei murdari, şi-au făcut treaba şi astăzi transmit în HD din studiouri moderne... când ceilalți presatori de abea se mai văd în SD şi se scaldă în insolvențe făcând datorii la stat. Oare de ce nu gândiți cu mintea voastră? Cu cât sistemul se destramă cu atât deveniți mai turbați că ştiți că rămâneți fără finanțare. Bot este exemplul cel mai bun.
    Felicitări A3!!!
  • geo geo
    Domnul Petrisor de ce nu scrii, nene, ce sunt cu premiile astea...sunt celebrele premii pentru care trebuie sa cotizezi ca sa le primesti...sa stie tot privitorul si neprivitorul de A 3 cum sta treaba cu ”profesionalismul” acesta.
  • mihai mihai
    @sile: pai nu partidulețul varanului a fost soluția imorală cu care base și-a făcut guvernul? Că după aia cei doi securiști comuniști s-au certat de la cașcaval e altă poveste.
  • ip13 ip13
    Ehe.. dom` profesor daca ai spune adevarul cam asa ar suna :
    "Am subordonat trustul de presă pe care l-am fondat" (...) "Zilele pe care le trăim confirmă "verticalitatea" celor care au nu au avut curajul să spună adevărul cu gandul la bunul trai pe care il vor avea " (...) "Am luptat o viață întreagă pentru ca jurnaliștii mei să nu își poată face corect datoria față de cetățean și față de adevăr ci doar fata de interesele mele".
  • Sile Sile
    Foarte corect ce spune omul... in anii crunti de basism extrem, a3 a fost ultima speranța, iar voiculescu merita respect pt acest lucru.
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Ma da eu tot nu pricep de ce tot apare baiatu ala karatist cum ii zice...? Asa Badea parca, la toate premiile in toate pozele da interviuri ia trofee si-si face selfieuri? E ca si cum Steaua castiga Cupa Campionilor si in poza echipei cu trofeul apare macacu.
  • 1233 1233
    Astea sunt premiile de se cumpără?
  • Gigi Gigi
    Pai stai domn Profesor ca e altceva. A primit o emisiune, o productie ce nu are prezentatori ce latra si pupa, chiar face treaba. In nici un caz nu a primit Antena 3 premiul, a primit o singura emisiune din toata A3. "In premiera" este scoasa ca perla A3 ceea ce dupa domn Profesor trebuie sa intelegem ca toata televiziunea are programe profesioniste. Ce este si cu manipularea asta, obicei de securist.

Trimite un comentariu

sus