Skip to main content

Antena 1 mută The Four - Cei Patru mai târziu

 
Antena 1 mută The Four - Cei Patru mai târziu

Show-ul de talente The Four - Cei Patru se vede astăzi mai târziu. Producția aflată la a șasea ediție va fi difuzată sâmbăta seara de la ora 22.00, în loc de ora 20.00, cum a fost în primele cinci ediții. 

Publicitate

În locul emisiunii, Antena 1 a programat astăzi un film de acțiune: Furios și iute. 

Mutarea vine după ce în săptămânile anterioare Antena 1 a avut rezultate foarte slabe de audiență cu show-ul de talente. Spre exemplu, sâmbătă, 21 aprilie, postul a fost și pe cinci în audiență, la orașe, fiind depășit de Digi Sport și de Romania TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.  

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • The Four e o emisiune buna ati mutat-o ca prostii...nu stiti ce sa mai faceti sa va creasca Ratingu *** bagati-o inapoi ma ***
  • Filme de acum 20 de ani. Reluate de cel puțin 50 de ori pe an de posturile TV de *** din Romania. Iar dacă un gunoi ca România TV are audiență încă suntem la nivelul ,,Hai Steaua!" și ,,Votați PSD!". Cam ăștia suntem. Daca nu e p*** sau pedofilie, crima sau ceva cu careva băgat la pușcărie nimeni nu e interesat. Nici să citim o carte cred că nu mai știm. Mizeria de feisbuc și instakilogramul au in schimb fani mai rău ca maneliștii.
  • @F: impresia mea de acasa e ca Antena e capusata de tot felul de producatori si directori care castiga o gramada de bani fara sa faca si audienta; asta pentru ca patroana habar nu are nici despre televiziune, nici despre cum sa angajezi oameni. Din fericire pentru Voculesti, averea lor e atat de mare ca televiziunea e doar o unealta politica si un hobby, nu trebuie sa faca si profit.
  • Antena a avut câteva șanse bune sa revină în fata Kanal D, dar a eșuat complet. A băgat bani în atâtea emisiuni ca sa fie tot pe 3. Trebuie sa ia oameni de la Protv și Kanal D sa își revină. Dacă nu, sa se obișnuiască pe 3, ca acolo merita sa fie momentan.
  • Era logic... Programezi doar emisiuni 7 zile din 7 ? Mai un film, un serial, un meci. Ai "X Factor" si mai faci o alta emisiune cu tema muzicala ? "Ham talent" de ce nu mai o reia ?
  • da, filme vechi pentru prostii si asistati social, masi uita si eu cu mare pracere daca ar bubla filmele in romana, ca nuu pot citi sutriarea ca merge preae repede , si limba imperistilor de americani n-o stiu , sa bage doar chefii la cutte si iomor in fiecare zi , si asa vom reveni pe loc 2
  • Geo, și până era tot la 22 , vad ca aberezi fara sa fi informat , la 20 era aleși , iar sezonul s-a terminat , mai întâi invata sa citesti programul și apoi la comentat
  • Nu este o noutate.
    Am remarcat si in cursul saptamanii - au mutat joi la ora 22 - Guess My Age – Ghiceste varsta. Tot din cauza audienței modeste.

Trimite un comentariu