Skip to main content

Antena 1 va avea peste vară o nouă emisiune cu Nea Mărin în rol principal

 
Antena 1 va avea peste vară o nouă emisiune cu Nea Mărin în rol principal

A fost Poftiţi pe la noi, a fost Poftiţi la muncă, a fost Poftiţi în vacanţă şi chiar Poftiţi de vă iubiţi. Antena 1 pregăteşte pentru această vară un nou „spin-off” din seria „Poftiţi”, emisiune produsă de Monsa Segall: „Poftiţi la Nea Mărin”. Postul urmează să anunţe şi data exactă a difuzării.

Publicitate

Dacă până acum erau în aceeaşi tabără, Liviu Vârciu şi Nea Mărin se află acum în competiţie. Liviu Vârciu va face echipă cu Andrei Ştefănescu.

Nea Mărin administrează un restaurant cu terasă pe malul mării. În fiecare săptămână, patru vedete sunt invitate pentru a-l ajuta cu toate treburile necesare într-o astfel de afacere.

De partea cealaltă, Liviu şi Andrei şi-au deschis şi ei o terasă, chiar în faţa casei de pe ponton, casă în care şi locuiesc în această perioadă.

În fiecare ediţie, cei doi au target să câştige o anumită sumă de bani. Câştigător iese cel care reuşeşte să depăşească suma setată.

Printre vedetele care sar în ajutorul lui Nea Mărin vor fi Iuliana şi Nicoleta Luciu, Jean de la Craiova, Ruby, Nicolai Tand sau Gina Pistol.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionut Ionut
    Foarte frumoasa emisiunea
    Cand incepe noul sezon cu Nea Marin
  • Panzaru Panzaru
    O porcărie de emisiune. Aveam pretenții de la nea Marin dar sunt dezamăgită. Nea Marin face educație cu bâta pe care o da exemplu părinților și copiilor pe un post TV. Liviu și Andrei sunt ca doi tineri handicapați Foarte urat din partea lor. Asta nu e emisiune din care să înveți ceva. Să vă fie rușine cu așa emisiune. Succes la emisiuni bune și de calitate.
  • Lacatus Victor Lacatus Victor
    Pe langa fapte bune, nea Marin promoveaza violenta si injurii ceea ce cred ca nu este un exemplu demn de urmat...ori formatul emisiunii e gresit, ori nea Marin e sarit de pe fix..."misto areala", " smecheriile", lipsa de respect pentru valorile adevarat romanesti si violenta care se escaladeaza pe zi ce trece se vor capitaliza de catre tanara generatie care vor culege ce semanam acum pe media...asta vrem? Cred ca acest tip de emisiune trebuie eliminata. Promovati oameni destepti, talentati, campioni, genii sau cercetatori. Credeti ca ei nu stiu sa se diatreze?
  • Mădălina Mădălina
    Super tare dar când începe următoarea emisiune de toamnă la antena 1 cu nea Marin Barbu
  • Mile Mile
    Liviu varciu e peste tot la asia express, poftiți la noi , fructul oprit și mâine in juriu la chefii la cuțite, spre supărarea unora asta vrea publicul , e vedeta
  • rodica rodica
    sunt linistita ca numarul injuraturilor/bipurilor pe ecran nu va scadea/ se va pastra- de la chef...la nea...constant BIPPP...cum apare ceva nou decent iese rapid din grila:asta-i publicul?!
  • Mile Mile
    Iuli, noul nu are succes , dar stai linistit ca giani kirita sigur vine si el , dar te poti uita la turcisme 4 luni , ca altceva nu prea ai de ales
  • bing bing
    ma uit la sefi la cutite, la fructul oprit, la observator 19 - cam atat...
    mai putin consum tv pana la toamna
  • Iuli Iuli
    Aceleasi vedete de carton expirate.
    Antena, ceva nou cand??
  • mile mile
    e bine ca prezinta *** nea marin , investite mica , adica ceva eftin , asa cum ne place noua , celor *** , si fara *** , publicul anten , osa fe show
  • mile mile
    florin, nu trebuie sa te uiti la antena
  • florin florin
    iar expiratu ala de nea marin?? cand se duce la pensie sa nu ii mai vad mutra la tv
  • Mile Mile
    Bing, se investește și în nou dar nu a avut succes , oamenii vor pe cei deja consacrați, la fel si la pro tv , dar tu oricum nu te uiti antene
  • bing bing
    #fi-mi-ar scarba
    nu se investeste in nimic nou
  • Doru Doru
    "mona segall , cel mai bun producator din romania"
    Vai "mile"... Cand era la "Pro TV" nu o laudai atata. La fel ca si "nea marin e sarea si piperul emisiunii" cand era la "Serviti, va rog".

Trimite un comentariu

sus