Skip to main content

Antena Stars: la ce dată intră în grilă emisiunea Gabrielei Cristea

 
Antena Stars: la ce dată intră în grilă emisiunea Gabrielei Cristea

Te iubesc de nu te vezi, noua emisiune pe care o va prezenta Gabriela Cristea, va avea premierea luni, 28 mai. Atena Stars va difuza producția de luni până sâmbătă, de la ora 18.45.

Show-ul este conceput după formatul unui dating-show. Cu alte cuvinte va fi o emisiune în care participanții vin singuri și pleacă în cuplu.

Publicitate

Gabriela Cristea:

"Suntem în mijlocul pregătirilor și încercăm să păstrăm câteva resurse și pentru noi, pentru că urmează o perioadă aglomerată, cu emisiuni live, la o oră unde concurența pentru audiență este mare.

Ora 18:45 este o nouă provocare să ținem telespectatorii în fața televizorului pentru 2 ore, de luni până sâmbătă. Este un nou show de televiziune care intră pe piața media și care testează mai mult decât s-a testat până acum combinația dintre televizune și online."

Gabriela Cristea s-a mutat la Antena Stars de la Kanal D în urmă cu aproximativ o lună.

Mai multe detalii despre preselecții, pe pagina de Facebook a emisunii.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Proasta ora! O trimit la bataie cu Stirile Pro si Observator timp de o ora, iar de la 20 cu Exatlon, emisiunile Antenei si cele ale Pro-ului.
    Mai bine difuzau emisiunea la bataie Bravo, ai stil, Acces si Stirile de la 5/Ce spun romanii. Aveau sansa sa fie pe 3 dupa Pro si Antena

    @mile, daca tu crezi ca oamenii vin de la munca sa vada emisiunea Gabrielei te inseli. Oamenii (Comercial) abia mai stau cu ochii pe Pro, Antena si Kanal.

    @Adi, i-au pus emoticoane pe fata pentru ca ea a trimis notificare sa nu-i apara fata in Intact, asa au facut si cei de la Kanal D cu fostul sot.
  • Adica Gabriela Cristea se duce la trustul Intact??? Aia care au facut-o praf si pulbere pe cand era divortul cu acel rugbist?? Ii acopereau fata cu emoticoane si o umileau la fiecare emisiune a lui Capatos?? Acolo se duce? La aia pe care i-a dat in judecata? Super!
  • Bine că aduce antenutza toate mizeriile regizate de la alte canale. O să fie tot aceeași lipeală între cocalari fără job și *** culese de la ***? :)
  • este bine ca e pusa in prime time , sa vada toti oamenii cand vin de la munca , nu cum a aberat iuli ca va fi la 16 , este bine ca investesc mult in tot trustul , pe toate canalele

Trimite un comentariu