Skip to main content

Barack Obama şi Michelle Obama intră în producţia TV, printr-un parteneriat cu Netflix pentru mai multe tipuri de conţinut

 
Barack Obama şi Michelle Obama - Amanda Lucidon/Official White House Photo
Barack Obama şi Michelle Obama - Amanda Lucidon/Official White House Photo

PARTENERIAT. Fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, şi soţia sa Michelle au încheiat un parteneriat pe mai mulţi ani cu platforma video online Netflix, potrivit unui anunţ făcut de companie.

Publicitate

Cei doi vor avea un mix de proiecte, ce include posibilitatea de a produce show-uri pe bază de scenariu, reality-show-uri, documentare sau seriale documentare. Producţiile vor fi disponibile simultan în toate cele 190 de ţări în care platforma Netflix este prezentă.

Familia Obama va produce conţinut pentru Netflix prin compania Higher Ground Productions, potrivit anunţului făcut de gigantul online.

Barack Obama: „Una dintre bucuriile simple pe care le-am avut în timpul mandatului de preşedinte a fost ocazia de a întâlni o mulţume de oameni fascinanţi, oameni pe care i-am ajutat să-şi împărtăşească experienţele unei audienţe cât mai numeroase. De aceea, eu şi Michelle suntem atât de încântaţi de colaborarea cu Netflix - sperăm să promovăm vocile talentate, inspiraţionale şi creative, voci care au puterea să promoveze empatia şi înţelegerea între oameni şi pe care vrem să le ajutăm să-şi împărtăşească poveştile întregii lumi.”

Michelle Obama: „Eu şi Barack am crezut întotdeauna în puterea poveştilor de a ne inspira, de a ne face să privim diferit lumea din jurul nostru şi de a ne ajuta să ne deschidem mintea şi inima câtre ceilalţi.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    Daca semnau cu adult channel ar fi fost mai interesant.

Trimite un comentariu

sus