Skip to main content

Barack Obama și Michelle Obama intră în producția TV, printr-un parteneriat cu Netflix pentru mai multe tipuri de conținut

 
Barack Obama și Michelle Obama intră în producția TV, printr-un parteneriat cu Netflix pentru mai multe tipuri de conținut
Barack Obama și Michelle Obama - Amanda Lucidon/Official White House Photo

PARTENERIAT. Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama, și soția sa Michelle au încheiat un parteneriat pe mai mulți ani cu platforma video online Netflix, potrivit unui anunț făcut de companie. 

Cei doi vor avea un mix de proiecte, ce include posibilitatea de a produce show-uri pe bază de scenariu, reality-show-uri, documentare sau seriale documentare. Producțiile vor fi disponibile simultan în toate cele 190 de țări în care platforma Netflix este prezentă. 

Publicitate

Familia Obama va produce conținut pentru Netflix prin compania Higher Ground Productions, potrivit anunțului făcut de gigantul online. 

Barack Obama: „Una dintre bucuriile simple pe care le-am avut în timpul mandatului de președinte a fost ocazia de a întâlni o mulțume de oameni fascinanți, oameni pe care i-am ajutat să-și împărtășească experiențele unei audiențe cât mai numeroase. De aceea, eu și Michelle suntem atât de încântați de colaborarea cu Netflix - sperăm să promovăm vocile talentate, inspiraționale și creative, voci care au puterea să promoveze empatia și înțelegerea între oameni și pe care vrem să le ajutăm să-și împărtășească poveștile întregii lumi.”

Michelle Obama: „Eu și Barack am crezut întotdeauna în puterea poveștilor de a ne inspira, de a ne face să privim diferit lumea din jurul nostru și de a ne ajuta să ne deschidem mintea și inima câtre ceilalți.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu