Skip to main content

Benedict Cumberbatch este Patrick Melrose într-o miniserie difuzată de HBO GO

 
Benedict Cumberbatch este Patrick Melrose într-o miniserie difuzată de HBO GO

Patrick Melrose, noul serial cu Benedict Cumberbatch în rolul principal, va avea premiera pe platforma HBO GO pe 14 mai.

Publicitate

Miniseria, o producţie Showtime şi Sky Atlantic, bazată pe seria de romane scrise de Edward St. Aubyn, prezintă povestea lui Patrick Melrose, care provine dintr-o familie privilegiată, dar a avut o copilărie traumatizantă, urmată de abuz de substanţe şi, în cele din urmă, de recuperare.

Producţia va avea 5 episoade de o oră, fiecare reprezentând unul dintre cele cinci romane.

Benedict Cumberbatch îl interpretează pe Patrick Melrose, un playboy aristocrat şi incredibil de amuzant, care încearcă să scape de urmele lăsate de un tată abuziv şi o mamă care a trecut cu vederea comportamentul acestuia.

Patrick Melrose face o critică a clasei britanice bogate în timp ce urmăreşte odiseea înfiorătoare a personajului principal.

Scenariul este scris de David Nicholls (Far from the Madding Crowd, Great Expectations, One Day), regia e semnată de Edward Berger (The Terror, Deutschland 83), iar din distribuţie mai fac parte Holliday Grainger, Jessica Raine, Blythe Danner şi alţii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus