Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Pariuri, mici şi Dragnea pe toate canalele de ştiri

 
BURTIERĂ LA MINUT. Pariuri, mici şi Dragnea pe toate canalele de ştiri

BURTIERĂ LA MINUT. Mici, bere, pariuri şi Liviu Dragnea. Este ce au văzut cei care se uitau la posturile de ştiri în jurul orei 17.00.

Publicitate

Antena 3, România TV, Digi 24, B1 TV şi Realitatea TV au difuzat, toate, imagini din curtea sediului PSD, unde Liviu Dragnea îşi plătea - în mici - pariul câştigat pe Facebook.

Ce au titrat posturile de ştiri?

Festival cu mici şi bere la sediul PSD, a pus pe burtieră Antena 3

Dragnea face cinste după pariul pierdut, a scris România TV.

Realitatea TV a dat burtiera evenimentului: De la tăiatul porcului la micul din curtea PSD, aluzie la un moment povestit de Victor Ponta, potrivit căruia Dragnea ar fi participat la o tăiere de porc cu Laura Kovesi (şefa DNA) şi de Florian Coldea (SRI).

De unde pariul:

Pariul a fost pus pe pagina de Facebook a lui Liviu Dragnea în comentariile unei postari de 1 mai a liderului PSD.

În respectiva postare, Liviu Dragnea lăuda pe de-o parte poliţiştii care au fluidizat traficul de 1 mai, iar pe de altă parte s-a plans că taxa de pod de la Feteşti nu putea fi plătită prin SMS, deoarece sistemul era nefuncţional.

Un utilizator, Bogdan Lungu, a scris un comentariu prin care spunea că cel care a scris respectiva postare nu ar fi, de fapt, Liviu Dragnea:

Daca asta care cârâie aici este mustaciosul,eu dau o naveta cu bere!! Ba livache,bro,fa un selfie si fa.mi in ciuda!!

Liviu Dragnea a răspuns respectivului comentariu cu selfie-ul cerut, lânga care a adaugat:

Cum rămâne cu naveta? Luni la 17:00, vă aştept la sediul PSD din Kiseleff!

GALERIE FOTO. Posturile de ştiri, cu micii lui Dragnea:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GEO GEO
    Televiziunile serioase trebuiau sa ignore aceasta mascarada sa o dea pe post. Din pacate si TVR a intrat in acest joc al prostiei si ridicolului. Romanului trebuie sa i se ridice o statuie, intr-o mana halba de bere si in cealalta in platou cu mici. La Cacana(a devenit zilele astea o localitate celebra in Romania, are si in nume cu sonoritate, dar mai ales acest arata denumirea ocalitatii in ce s-a transformat Romania, o haznai)unde PSD de 1 mai a mituit electoratul PSD(de fapt la umilit si injosit) oferind mici si bere milogilor din oltenia, exclusiv celor care aveau invitatie de la PSD. Asa tara , asa conducatori. Cu varf si indesat ne meritam soarta, traim in CACANIA.
  • Alexu Alexu
    Pai ce pariu a pierdut Dragnea? A câștigat pariul... Ziariști de doi lei....

Trimite un comentariu

sus