Skip to main content

FOTO. Tania Popa a câștigat finala emisiunii Ferma Vedetelor de pe Pro TV

 
FOTO. Tania Popa a câștigat finala emisiunii Ferma Vedetelor de pe Pro TV

Al treilea sezon al show-ului Ferma vedetelor de pe Pro TV și-a desemnat marele câștigător. 
Este vorba despre actrița Tania Popa este câștigătoarea sezonului trei din emisiunea Ferma vedetelor de la Pro TV. Actrița s-a duelat, în finală, pentru premiul de 50.000 de euro cu Cătălin Neamțu.

Publicitate

Tania Popa a câștigat două din cele trei probe ale duelului:

„Experiența Ferma vedetelor este cea mai tare din viața mea! Este de fapt ce am așteptat din copilărie să mi se întâmple și uite că mi s-a întâmplat acum!

Sunt o femeie fericită, puternică și iubesc tot și pe toți cei care au fost în preajma mea în această experiență!”, a declarat Tania după ce a ieșit din arena duelului.

Cătălin Neamțu, după ultima probă:

„Ferma vedetelor este un joc extraordinar! N-am niciun regret că am participat. Mă bucur foarte mult pentru victoria Taniei.

A fost un meci foarte interesant, frumos, sportiv! Am câștigat prima probă poate mult prea ușor, dar iată că statistica s-a răsturnat!”

Sâmbătă, de la 19.30, Pro 2 va difuza o ediție din Ferma după perdea, în care Octavian Strunilă și Andreea Ibacka îi vor avea învitați în platou pe Tania Popa, Cătălin Neamțu, Daniel Iordăchioaie, Cosmin Natanticu, Grațiela Duban, Monica Bârlădeanu și Nea Rață pentru a dezbate și a povesti cum a fost pentru ei experiența în fermă.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu