Skip to main content

Ce spune Netflix despre presupusa oferă primită de Elena Udrea

 
GSP a creat si o copertă de serial, cu Elena Udrea, inspirată de serialul Narcos
GSP a creat si o copertă de serial, cu Elena Udrea, inspirată de serialul Narcos

NETFLIX, pentru Paginademedia.ro. Netflix a reacţionat după ce Elena Udrea a afirmat într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că Netflix i-ar fi propus să facă un serial despre ea.

Publicitate

La solicitarea Paginademedia.ro, reprezentanţii companiei au declarat: „Nu avem cunoştinţă despre vreun proiect cu Elena Udrea” („we are not aware of any project with Elena Udrea”).

CONTEXT. Elena Udrea a povestit într-un interviu acordat jurnalistului Costin Ştucan, de la Gazeta Sporturilor, că a avut o propunere de la Netflix pentru a face un serial.

Când Ştucan i-a cerut să detalieze, Udrea a explicat: „Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare şi mai interesant că sunt aici (n.r. - în Costa Rica)”.

A venit o doamnă la mine de la Londra să discute. Mi s-a părut foarte interesant”, a mai spus Elena Udrea. Discuţia a continuat: "E vorba şi de bani? Bănuiesc că nu deveniţi milionară din asta", a întrebat Ştucan. Răspunsul Elenei Udrea: "Ba da! În dolari!"

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO DODO
    banii multi iti iau mintile !
  • Valdemar Valdemar
    Destinul meu e sa conduc Romania ***. Compania care doreste sa faca un film cu Elena se numeste *** *** si nicidecum Netflix...da ea de desteapta ce este a inteles gresit...............
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Da... Şi nea Pablo are film pe Netflix. Se pare că cine se aseamănă se adună.

Trimite un comentariu

sus