Skip to main content

DERAPAJ. Antena 3 anunţă: „E oficial! România, în stare de război”

 
DERAPAJ. Antena 3 anunţă: „E oficial! România, în stare de război”

DERAPAJ. „E oficial! România, în stare de război”, a titrat prăpăstios Antena 3, în timpul emisiunii Sinteza zilei de joi seara. Mesajul a stat pe post zeci de minute.

Publicitate

S-a anunţat vreun război real? Nici pe departe. Tema emisiunii a fost scandalul politic al zilei de ieri: plângerea penală depusă de Ludovic Orban împotriva Vioricăi Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea.

„Unde ducem România? Cumva tocmai s-a dat foc la ţară prin faptul că se ţinteşte în mod evident nu doar punerea sub acuzare a doamnei Dăncilă, premierului şi a domnului Dragnea, ci, de fapt, se încearcă răsturnarea acestui guvern.

Avem acest guvern în urma unui vot a câteva milioane. Filmul acesta se repetă, aşa cum spuneam, cu filmul răsturnării guvernului Victor Ponta”, şi-a început Mihai Gâdea discursul de la Sinteza zilei.

Burtiera a revenit şi spre finalul emisiunii, când Gâdea era în dialog cu Ion Cristoiu şi Călin Popescu Tăriceanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unu unu
    Romania nu este in stare de razboi, dar daca se amesteca in problema Ierusalimului, s-ar putea ca niste palestinieni sa ne ia la tinta. Apropo, Eurovisionul a fost castigat de Israel, iar ei vor sa gazduiasca in Ierusalim la anul, ceea ce face ca unele tari sa lanseze petitii de boicotare a Eurovisionului din 2019.
  • Ekaterina Furteva Ekaterina Furteva
    Cristoiu in rol de Fantomas. Iar se pupa bot *** cu Gâdea. După ce s-au muscat reciproc de posterior.
  • werner werner
    Ce-i trebuia Romaniei problema asta cu ambasada? UE vrea sa-i lase pe Israelieni si Palestinieni sa-si rezolve singuri problemele. De ce vrea Romania sa se bage in cor cu SUA care nici nu elimina vizele pentru romani? Nu am stiut niciodata care ne sunt aliatii.
  • DODO DODO
    CNA ? inca o arma psd-ista
  • Laura Croitoru Laura Croitoru
    Bai, cunoscătorilor in ale politicii,învățați întâi sa scrieți corect,și după aceea alăturați-va corului de bocitoare
  • Iuli Iuli
    "Doamna dancila si domnul dragnea", ce pupacios de . este Gadea asta.

    Televiziunile ar trebui sa mediatizeze toate hotiile lui dragnea si ale tuturor adormitilor din Parlament, nu sa ramana in banca lor linistiti. Iar CNA-ul desfiintat. Care-i rolul? O amenda pe zeci de editii cu dezinformare ale mai multor statii tv.
  • Maria Maria
    Credeti ca CNA v-a lua vreo masura .NUUUUUUUUU acolo se iau masuri doar impotriva altor televiziuni.Vreau sa va spun ca si eu cand am citit acest mesaj ,,OFICIAL'' am ramas blocata pe moment . Vedeti dvs. vreo masura pe undeva . Prima noastra ministra a invatat cumva limba romana ????
  • alex2 alex2
    @Rebi: ministrii nu sunt alesi, sunt numiti. PSD-ii intentionat induc ideea, prin A3 si RTV, ca ce face Dancila reprezinta vointa poporului fiind "aleasa". Ramane de vazut daca alegatorii 60+ care iau lumina de la Gadea o sa faca ce li se spune sau nu.
  • Mi-e milă de Mile Mi-e milă de Mile
    Depuneți sesizări la CNA. Eu am făcut-o deja:

    În ediția de ieri a emisiunii „Sinteza Zilei”, moderată de numitul Emanuel-Mihai Gâdea, a fost afișată o burtieră care poate induce o stare de panică și de alarmare în rândul populației. Redau mai jos mesajul afișat de mai multe ori în cadrul emisiunii: „E oficial! România, în stare de război!”.

    Am trei întrebări pentru dvs., stimați arbitrii ai peisajului TV din România. Sper să-mi răspundeți indirect prin sancționarea corespunzătoare a acestei dezinformări crase, a acestui mesaj mincinos afișat de emisiunea în speță:

    1) Despre ce război este vorba? Cum se descrie o stare de război? Eu nu am găsit informații despre un război în care națiunea română să fie implicată.

    2) Cine a confirmat această informație a stării de război din moment ce această emisiune a acordat greutatea burtierei folosind cuvântul „oficial”?

    3) Care pot fi consecințele situației în care o persoană surdo-mută vede această burtieră denaturată? Consider, repet, că această burtieră cu un text pompos induce stare de panică, de dezechilibru și poate afecta emoțional telespectatorii, mai ales publicul țintă al acestei emisiuni (pensionari, mediu rural, studii medii).

    Vă mulțumesc stimați domni. Sper să analizați această cerere și să conștientizați cât rău produce o astfel de informație artificială afișată pe o burtieră.
  • mary mary
    Daca pentru o agramata, lipsita de cultura generala, incapabila sa tina un discur fara sa nu se impiedice-n limba suntem in stare sa ne distrugem reputatia de jurnalist, ce poti sa mai zici......
  • Rebi Rebi
    Pana unde si pana cand sa permiti ca un guvern sa fie condus de un om de paie care clar este paralel pana si cu limba romana.Faptul ca au fost alesi le da dreptul si totodata ii obliga pe acesti neispraviti si sarlatani sa ia masurile necesare in interesul tarii,al poprului. A fi ales nu inseamna ca faci ce vrei ,cand vrei si cu cine vrei.Cum sa accepti un om paralel pana si cu limba romana la conducerea guvernului ?Si pana cand?
  • Gigi Gigi
    Telespectatorii OTV-ului sunt mandri de Antena 3 si de fratele geaman Romania TV.
  • bing bing
    au innebunit de tot, nu stiu ce sa mai faca pentru a atrage audienta
    sper ca CNA sa se sesizeze si sa ii amendeze pentru propagare de stiri false

Trimite un comentariu

sus