Skip to main content

Digi24 lansează o amplă campanie editorială dedicată Centenarului: 100 de ani de viitor

 
Digi24 lansează o amplă campanie editorială dedicată Centenarului: 100 de ani de viitor

Digi24 sărbătorește Centenarul cu un amplu proiect editorial, care a debutat pe 10 mai și va fi derulat până la 1 decembrie, de ziua Marii Uniri. 

Campania va fi derulată sub forma unor pastile în jurnalele și în emisiunile Digi24 și conține testimoniale, portrete ale unor întreprinzători de succes sau povești ale unor personalități istorice, toate sub umbrela „100 de ani de viitor”. 

Publicitate

„Dar pentru că o naţiune care nu-şi cunoaşte şi nu-şi respectă trecutul, nu îşi poate construi viitorul, Digi24 începe o campanie de redescoperire a valorilor fundamentale ale naţiunii”, anunță reprezentanții postului de știri.

Este un proiect care propune idei, obiective pentru viitor sau perspective. Iar în acest proiect îi vom regăsi şi pe românii care trăiesc în diaspora, şi pe românii care şi-au construit o carieră în străinătate şi au decis să se întoarcă în România, dar şi pe cei care construiesc viitorul aici, mai spun reprezentanții Digi24.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • care viitor ? ala amanetat de psd ? ala care v-a aduce copiilor nostri poveri in viata ? ala care fabrica de pe acum noul popor timpizat ? nici pina acum dupa o suta de ani n-am stralucit ( vedeti statisticile ) dar viitorul ma face sa ma cutremur ( asta daca mai dormitam mult )

Trimite un comentariu