Skip to main content

Digi24 lansează o amplă campanie editorială dedicată Centenarului: 100 de ani de viitor

 
Digi24 lansează o amplă campanie editorială dedicată Centenarului: 100 de ani de viitor

Digi24 sărbătoreşte Centenarul cu un amplu proiect editorial, care a debutat pe 10 mai şi va fi derulat până la 1 decembrie, de ziua Marii Uniri.

Publicitate

Campania va fi derulată sub forma unor pastile în jurnalele şi în emisiunile Digi24 şi conţine testimoniale, portrete ale unor întreprinzători de succes sau poveşti ale unor personalităţi istorice, toate sub umbrela „100 de ani de viitor”.

„Dar pentru că o naţiune care nu-şi cunoaşte şi nu-şi respectă trecutul, nu îşi poate construi viitorul, Digi24 începe o campanie de redescoperire a valorilor fundamentale ale naţiunii”, anunţă reprezentanţii postului de ştiri.

Este un proiect care propune idei, obiective pentru viitor sau perspective. Iar în acest proiect îi vom regăsi şi pe românii care trăiesc în diaspora, şi pe românii care şi-au construit o carieră în străinătate şi au decis să se întoarcă în România, dar şi pe cei care construiesc viitorul aici, mai spun reprezentanţii Digi24.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    iar face Prelipceanu un "proiect de tara?" . ha ha ha!
  • DODO DODO
    care viitor ? ala amanetat de psd ? ala care v-a aduce copiilor nostri poveri in viata ? ala care fabrica de pe acum noul popor timpizat ? nici pina acum dupa o suta de ani n-am stralucit ( vedeti statisticile ) dar viitorul ma face sa ma cutremur ( asta daca mai dormitam mult )

Trimite un comentariu

sus