Skip to main content

Doina Gradea, şefa TVR, invitată marţi la audieri la Comisia de Cultură din Camera Deputaţilor

 
Doina Gradea - Foto: HotNews
Doina Gradea - Foto: HotNews

Preşedintele - director general al SRTv, Doina Gradea, este invitată marţi la audieri în Comisia de cultură a Camerei Deputaţilor, a anunţat preşedintele comisiei, Gigel Ştirbu, citat de Agerpres.

Publicitate

„Săptămâna trecută, în spaţiul public au ieşit anumite înregistrări făcute de către un colaborator al SRTv, un realizator de programe în cadrul acestei staţii, înregistrări ce o aveau ca primă solistă pe directorul general şi preşedintele CA, doamna Doina Gradea, şi pe directorul de programe al TVR. Din aceste înregistrări reiese clar că directorul TVR are o sarcină clară din partea partidului care a şi propus-o în această funcţie şi în funcţia de preşedinte al CA de a politiza această instituţie. În urma ieşirii în spaţiul public a acestor înregistrări, împreună cu colegii din Comisia de cultură din Camera Deputaţilor am luat decizia ca astăzi să-i transmitem o invitaţie scrisă pentru ca mâine, 8 mai, ora 12,00, să vină la audieri în faţa Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor", a spus Ştirbu, la Parlament.

Liberalul a spus că majoritatea membrilor comisiei, cu excepţia deputaţilor PSD, a fost de acord cu audierea preşedintelui-director general al TVR.

El a precizat că reprezentanţii PNL din CA al TVR au luat decizia de a convoca o şedinţă extraordinară a Consiliului de Administraţie care va avea loc pe 14 mai.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livia Pila Livia Pila
    Gradea s-a dat in spectacol. A mai arătat o data cit de ancorata este de Psd. De la Gradea la Dragnea . De la Dragnea la Gradea.
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    O grobiana numita Gradea. Si tupeista cit incape. Cit despre Darvariu...Sacul si petecul. Doi insi fara onoare!
  • jeny jeny
    Ce comisie de cultura, mai degraba de incultura. TVR, platit din bugetul de sta, cu bani colectati de la romani prin taxe, ar trebui sa fie echidistant, impartial si nu sa stea drept in fata PSD. Cata cultura mai furnizeaza TVR prin emisiunile sale? Numeri pe degete adevaratele emisiuni de cultura. Nici macar o emisiune de o ora in care TVR sa invete romanii, daca nu au facut-o la scoala, istoria propriei tari. Cate documentare despre oameni de cultura romani si chiar straini realizeaza TVR? Cate dilme seriale sau artistice produce TVR CINEMSA?TVR are misiunea de a servi interesele romanilor, de a fi in slujba adevarului si a romanilor. Televiziune franceza publica produce multe emisiuni de cultura, chiar le urmaresc, , au documentare exceptionale(spun asta fiinda ma si uit la FRANCE 2, 3, 5).Ar trebui sa fie televiziunea franceaza pbilca in reper pentru TVR. Cultura si iar cultura la TVR, asa se educa poporul.
  • ana ana
    Pai ce sa vezi Stirea cu statuile lui Firea nu a mai intrat.Ce zici de asta?
  • Argentinos juniors Argentinos juniors
    Eu cred ca nu ai proprietatea cuvintelor, redactore. In orice tara civilizata , dupa ce ti ai facut un angajat cap de porc si ai facut o redactie intreaga hateri care merita taiati , iti dai demisia. ca sa nu mai vorbim de faptul ca recomanzi unui realizator sa faca emisiunea mai soft , *** de ras . Nici asta nu e ingerinta, nu ? etc .. Inclusiv supararea ca a avut tupeul o ziarista sa o intrebe ceva pe firea ..nu sunt dovezi suficiente ?
  • Redactor Redactor
    Vorbe, prezentati dovezile si atunci... la revedere gradea. Pana atunci auzim cancanuri.
  • capdeporc capdeporc
    Redactore, trezirea !!! prin supusii oana popescu si dorin muntean , dna Gradea intervine zi de zi la stiri.. au fost mutati reporteri de la o institutie la alta pt ca puneau intrebari incomode etc .. daca ma apuc sa scriu cate a facut gradea ma apuca dimineata ..
  • Redactor Redactor
    S-a demonstrat pana acum ca a cenzurat ceva? Am auzit niste conversatii editare dupa bunul plac al unui pseudojurnalist. Mai intai dovezile si dupa aia acuzele.
  • Reporter Reporter
    Indiferent de audieri, scuze, motive si pareri, Doina Gradea va ramane in istoria presei drept cel mai grobian cenzor politruc care a condus TVR. Nimic si nimeni nu ii mai poate spala imaginea.

Trimite un comentariu

sus