Skip to main content

George Vintilă, din nou pe ecrane. Online. Emisiune nouă în colaborare cu Ringier

 
George Vintilă, din nou pe ecrane. Online. Emisiune nouă în colaborare cu Ringier
Sursa foto: Unica

Omul de radio și televiziune George Vintilă va avea emisiune săptămânală din 7 iunie. El va prezenta „Brunch Bunch”, o producție live, pentru publicația Noizz, a grupului Ringier. 

La „Brunch Bunch”, ce va fi difuzată în fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Vintilă îl va avea drept partener pe Bogdan Dexter, bucătar și finalist MasterChef România.

Publicitate

Noua emisiune marchează extinderea producțiilor video marca NOIZZ și Ringier România, dar și trecerea lui George Vintilă de la radio și televiziune la digital.

„Brunch Bunch” este o emisiune relaxată și inteligentă, unde umorul și distracția își dau mâna într-o atmosferă lipsită de constrângeri, spun reprezentanții Noizz. Cei doi moderatori și invitații lor speciali săptămânali se vor aduna în jurul unei mese la care vor împărtăși păreri despre tot ce e mai nou și mai bun în cultura urbană locală. George Vintilă și Bogdan Dexter vor avea săptămânal câte un invitat.

Un segment nou al emisiunii îl reprezintă cel dedicat muzicii live și artiștilor locali. Aceștia vor fi invitați în studioul NOIZZ pentru a susține un concert live.

Totodată, o rubrică importantă a emisiunii este cea de tendințe în modă și sporturi urbane. Cei doi moderatori vor prezenta un raft cu cele mai noi modele de sneakerși și haine pentru cei pasionați de sporturi extreme, dar și pentru cei care iubesc activitățile urbane: bicicleta, role, skate.

Ana Tepşanu, Editor in Chief NOIZZ:

„NOIZZ și George Vintilă sunt yin și yang. Ne-am dat seama din prima secundă că n-o să găsim pe cineva mai potrivit. E ca atunci când nu vrei să mai dai o pereche de sneakerși jos, fiindcă îți plac atât de mult”, după cum menționează Cristian Dina, Social Ninja & Journalist NOIZZ. „Am făcut mișcarea care zguduie internetul ca GDPR-ul și l-am adus pe George Vintilă la NOIZZ. Ne-a plăcut de el mai mult decât ne place să vorbim despre ce mai e marfă prin oraș. Și n-ai idee cât ne place să vorbim despre asta.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ca daca nu Murea cred ca pensionarul Gheorghe, Andrei cum mai il chema pe el. Nume de familie avea?!! Se considera ca nu face nimic "fosila"

Trimite un comentariu