Skip to main content

George Vintilă, din nou pe ecrane. Online. Emisiune nouă în colaborare cu Ringier

 
Sursa foto: Unica
Sursa foto: Unica

Omul de radio şi televiziune George Vintilă va avea emisiune săptămânală din 7 iunie. El va prezenta „Brunch Bunch”, o producţie live, pentru publicaţia Noizz, a grupului Ringier.

Publicitate

La „Brunch Bunch”, ce va fi difuzată în fiecare joi, de la 12:00 la 13:00, Vintilă îl va avea drept partener pe Bogdan Dexter, bucătar şi finalist MasterChef România.

Noua emisiune marchează extinderea producţiilor video marca NOIZZ şi Ringier România, dar şi trecerea lui George Vintilă de la radio şi televiziune la digital.

„Brunch Bunch” este o emisiune relaxată şi inteligentă, unde umorul şi distracţia îşi dau mâna într-o atmosferă lipsită de constrângeri, spun reprezentanţii Noizz. Cei doi moderatori şi invitaţii lor speciali săptămânali se vor aduna în jurul unei mese la care vor împărtăşi păreri despre tot ce e mai nou şi mai bun în cultura urbană locală. George Vintilă şi Bogdan Dexter vor avea săptămânal câte un invitat.

Un segment nou al emisiunii îl reprezintă cel dedicat muzicii live şi artiştilor locali. Aceştia vor fi invitaţi în studioul NOIZZ pentru a susţine un concert live.

Totodată, o rubrică importantă a emisiunii este cea de tendinţe în modă şi sporturi urbane. Cei doi moderatori vor prezenta un raft cu cele mai noi modele de sneakerşi şi haine pentru cei pasionaţi de sporturi extreme, dar şi pentru cei care iubesc activităţile urbane: bicicleta, role, skate.

Ana Tepşanu, Editor in Chief NOIZZ:

„NOIZZ şi George Vintilă sunt yin şi yang. Ne-am dat seama din prima secundă că n-o să găsim pe cineva mai potrivit. E ca atunci când nu vrei să mai dai o pereche de sneakerşi jos, fiindcă îţi plac atât de mult”, după cum menţionează Cristian Dina, Social Ninja & Journalist NOIZZ. „Am făcut mişcarea care zguduie internetul ca GDPR-ul şi l-am adus pe George Vintilă la NOIZZ. Ne-a plăcut de el mai mult decât ne place să vorbim despre ce mai e marfă prin oraş. Şi n-ai idee cât ne place să vorbim despre asta.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Arket Arket
    Ca daca nu Murea cred ca pensionarul Gheorghe, Andrei cum mai il chema pe el. Nume de familie avea?!! Se considera ca nu face nimic "fosila"

Trimite un comentariu

sus