Skip to main content

Nou redactor-șef la Hotnews.ro, în locul lui Cristi Pantazi

 
Nou redactor-șef la Hotnews.ro, în locul lui Cristi Pantazi

Hotnews.ro va avea un nou redactor-șef, după plecarea lui Cristi Pantazi (care a lansta, împreună cu Dan Tăpălagă, proiectul G4Media). Este vorba de jurnalista Clarice Dinu, în prezent redactor-șef la Gandul.Info, publicație online din portofoliul Mediafax.

Contactat de Paginademedia.ro, Ioan Mărgărit, fondator HotNews, a confirmat cooptarea lui Clarice Dinu. El a menționat că, în noua structură de conducere, Hotnews are un director editorial - Robert Mihăilescu, un redactor-șef - Clarice Dinu și un colegiu editorial format din câțiva jurnaliști din redacție.

La rândul ei, Clarice Dinu a declarat că va veni pe noua poziție în câteva săptămâni. Poziția ei la Gândul va fi preluată de Sorin Bogdan, jurnalist din interiorul redacției.

Publicitate

Clarice Dinu, carte de vizită:

Clarice Dinu a lucrat la Gândul timp de șapte ani. În 2015 Clarice Dinu, până atunci redactor-șef adjunt, trece pe poziția de redactor-șef. O mutare care vedea după plecarea lui Florin Negruțiu (redactor-șef), a lui Claudiu Pândaru (director editorial) și a lui Cristian Tudor Popescu (senior editor) din grupul media deținut de Adrian Sârbu.

Îninte de Gândul, Clarice Dinu a lucrat la Evenimentul zilei (2006-2011). A ales să plece în mai 2011 de la Evenimentul zilei (unde era editor al secției Politic), pe fondul unor restructurări puternice la ziar, în care conducerea a oferit ziariștilor opțiune de a rămâne la cotidian sau de a părăsi redacția cu trei salarii compensatorii.

Înainte de Evenimentul zilei, între 2000 și 2006, a lucrat la Curierul Național (ziar la care a debutat, pe politic).

Reamintim că, în urmă cu peste o lună, Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă, care asigurau coordonarea editorială a publicației HotNews.ro, au plecat de la site pentru a-și lansa propriul proiect jurnalistic, G4Media.ro.

Informația despre Clarice Dinu a fost publicată inițial de Orlando Nicoară, pe contul lui de Facebook.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Nenea Petrisor, mata citesti textele scrise de tine, sau le dictezi... ? :-(
    Exemple: "care a lansta", "O mutare care vedea după... "
  • @tetelu: imi vine sa cred, de aia nu am mai intrat niciodata pe gandul.info. Sper sa nu inceapa cu mizerii si la hotnews
  • Detaliul jenant pe care viitorul redactor sef HotNews il vrea ingropat! Nu o sa-ti vina sa crezi ce titluri publica Gandul pe vremea cand era condus de Clarice Dinu.

Trimite un comentariu