Skip to main content

Pro TV: „Condamnăm cu tărie consumul de droguri”. Ce spune postul despre live-ul de la Mamaia, cu o tânără prizând

 
Pro TV: „Condamnăm cu tărie consumul de droguri”. Ce spune postul despre live-ul de la Mamaia, cu o tânără prizând

Prima reacţie a Pro TV după ce o tânără a apărut prizând o substanţă, într-un live la Ştirile Pro TV, a fost să publice înregistrarea pe platforma Pro TV Plus fără momentul „buclucaş”.

Publicitate

La solicitarea Paginademedia.ro, postul a venit cu explicaţia:

„Condamnăm cu tărie consumul de droguri, tocmai de aceea înregistrarea acestui moment nu a fost publicată pe platformele online PRO TV.”, au menţionat reprezentanţii Pro TV, pentru Paginademedia.ro.

Poziţia integrală a Pro TV, pentru Paginademedia.ro:

„În fiecare an de 1 mai, PRO TV aduce în casele românilor atmosfera acestei mini vacanţe cu transmisiuni live din staţiunile de pe litoralul românesc. În cursul zilei de marţi, una dintre aceste transmisiuni live a surprins o persoană ale carei gesturi sugerează consumul de substanţe ilegale. Condamnăm cu tărie consumul de droguri, tocmai de aceea înregistrarea acestui moment nu a fost publicată pe platformele online PRO TV."

Reamintim că, marţi seara, o tânără a apărut, din întâmplare, prizând o substanţă, chiar în timpul unui live făcut de o jurnalistă pe plaja din Mamaia (pe larg despre caz, AICI).

Citeşte şi:

VIDEO. Martor fără voie. O tânără prizează într-un live la Ştirile Pro TV

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daniel Rusanu Daniel Rusanu
    Pro tv-ul promovează exacerbat acest eveniment (Vama veche)unde vin toți *** să-și facă de cap
  • Kada Kada
    Ce nu înţeleg eu este asta. Dacă au filmat 3 fete care prizau cv, nu ştiu ce si nu ma interesează. Dc atâta publicitate pe ele? Dar pe aia ce îşi luau roabe de sampanii de mii de euro de ce nui mai ia dicotu sau DNA in vizor? Pana la urma ele sunt consumatoare nu dilarite. Oare ei sunt muncitori in fabrici in 3 schimburi de nu se mai ia nimeni de ei?
  • Max Max
    Nu in droguri consta distractia... Oricum nu trebuie promovat subiectul asta
  • Kivu sabin Kivu sabin
    Eu as da totul legal.daca cineva vrea sa se drogheze sa se drogheze as vrea ca romanii sa poata sa isi cumpere arme de foc chiar si automate pt autoaparare .da ce sa faci cand ai un stat comunist! Prostitutia legala etc.
  • Vama Veche Vama Veche
    Prea multă publicitate pentru evenimentul asta de 1 mai ! Se arată sfidător cum o minoritate financiară se destrăbălează că nu o putem numi distracție. Dar cu grosul cetățenilor ce facem ? A devenit derizoriu acest eveniment anual !
  • F F
    Nici măcar Monica nu votează împotriva Protv la așa prostie Bing. :))
  • atentie atentie
    nu conteaza daca este adevarat sau nu, fiecare om are dreptul la propria imagine. Daca filmarea este fara acordul persoanei filmate, pe o plaja poate privata (intretinuta de un operator privat), iar persoana filmata sufera prejudicii ca urmare a acestei filmari, poate fi o problema
  • marian marian
    Bing , antenistule , ce daca sesizezi CNA cameramanul a prezentat adevarul ce se intampla , cu tineri de bani gata , gata cu cenzura , mai terminati cu aiurelile , nu mai suntem pe vremea lui ceasca , nu-ti convine nu te uiti , asta este tara in care traiesti , problema este ca cel de pe internet trebuie amendat , iar CNA sa-si vada de treaba sa amendeze antenele si rom tv ca au mai multe derapaje , pleaca in Rusia daca vrei cenzura
  • Valentin Stoica Valentin Stoica
    Exact mile
  • Valentin Stoica Valentin Stoica
    Evident ca este o gresealaa celor de la pro tv, dar ce are CNA-ul cu internetul asta nu inteleg
  • mile mile
    si ce daca , alte lucruri mai importante nu sunt in romania decat dogatii
  • Aiurea pe net Aiurea pe net
    Un tinar care se da cocosel , eclozat de adunatura de gaini mult prea batrane si prafuite din ograda tvr .
  • bing bing
    degeaba comdamna ei ca deja vuieste tot internetul despre ceea ce s-a intamplat
    sesizez CNA-ul

Trimite un comentariu

sus