Skip to main content

Pro TV: „Condamnăm cu tărie consumul de droguri”. Ce spune postul despre live-ul de la Mamaia, cu o tânără prizând

 
Pro TV: „Condamnăm cu tărie consumul de droguri”. Ce spune postul despre live-ul de la Mamaia, cu o tânără prizând

Prima reacție a Pro TV după ce o tânără a apărut prizând o substanță, într-un live la Știrile Pro TV, a fost să publice înregistrarea pe platforma Pro TV Plus fără momentul „buclucaș”. 

Publicitate

La solicitarea Paginademedia.ro, postul a venit cu explicația: 

„Condamnăm cu tărie consumul de droguri, tocmai de aceea înregistrarea acestui moment nu a fost publicată pe platformele online PRO TV.”, au menționat reprezentanții Pro TV, pentru Paginademedia.ro. 

Poziția integrală a Pro TV, pentru Paginademedia.ro: 

„În fiecare an de 1 mai, PRO TV aduce în casele românilor atmosfera acestei mini vacanțe cu transmisiuni live din stațiunile de pe litoralul românesc. În cursul zilei de marți, una dintre aceste transmisiuni live a surprins o persoană ale carei gesturi sugerează consumul de substanțe ilegale. Condamnăm cu tărie consumul de droguri, tocmai de aceea înregistrarea acestui moment nu a fost publicată pe platformele online PRO TV."

Reamintim că, marți seara, o tânără a apărut, din întâmplare, prizând o substanță, chiar în timpul unui live făcut de o jurnalistă pe plaja din Mamaia (pe larg despre caz, AICI). 

Citește și:

VIDEO. Martor fără voie. O tânără prizează într-un live la Știrile Pro TV

 

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce nu înţeleg eu este asta. Dacă au filmat 3 fete care prizau cv, nu ştiu ce si nu ma interesează. Dc atâta publicitate pe ele? Dar pe aia ce îşi luau roabe de sampanii de mii de euro de ce nui mai ia dicotu sau DNA in vizor? Pana la urma ele sunt consumatoare nu dilarite. Oare ei sunt muncitori in fabrici in 3 schimburi de nu se mai ia nimeni de ei?
  • Eu as da totul legal.daca cineva vrea sa se drogheze sa se drogheze as vrea ca romanii sa poata sa isi cumpere arme de foc chiar si automate pt autoaparare .da ce sa faci cand ai un stat comunist! Prostitutia legala etc.
  • Prea multă publicitate pentru evenimentul asta de 1 mai ! Se arată sfidător cum o minoritate financiară se destrăbălează că nu o putem numi distracție. Dar cu grosul cetățenilor ce facem ? A devenit derizoriu acest eveniment anual !
  • nu conteaza daca este adevarat sau nu, fiecare om are dreptul la propria imagine. Daca filmarea este fara acordul persoanei filmate, pe o plaja poate privata (intretinuta de un operator privat), iar persoana filmata sufera prejudicii ca urmare a acestei filmari, poate fi o problema
  • Bing , antenistule , ce daca sesizezi CNA cameramanul a prezentat adevarul ce se intampla , cu tineri de bani gata , gata cu cenzura , mai terminati cu aiurelile , nu mai suntem pe vremea lui ceasca , nu-ti convine nu te uiti , asta este tara in care traiesti , problema este ca cel de pe internet trebuie amendat , iar CNA sa-si vada de treaba sa amendeze antenele si rom tv ca au mai multe derapaje , pleaca in Rusia daca vrei cenzura

Trimite un comentariu