Skip to main content

Tolo.ro: „Cap de Porc!” Aşa vorbeşte preşedintele TVR despre o jurnalistă a sa, pentru că a insistat de patru ori cu o întrebare pentru Gabriela Firea

 
Doina Gradea - Foto: HotNews
Doina Gradea - Foto: HotNews

Doina Gradea, preşedinte şi director general al TVR, spune despre jurnaliştii de la ştiri „merită tăiaţi”. Afrimaţia apare pe o înregistrare făcută de angajaţi ai postului, martori la discuţie, după cum notează Tolontan pe blogul personal.

Publicitate

„Printre altele, Gradea dă exemplul unui reporter de la Ştirile TVR, o fată care îi repugnă şefei atât fizic, cât şi pentru felul în care se comportă pe teren. Nervoasă şi aruncând jigniri, Gradea îi descrie interlocutorului cum ”Cap de porc”, aşa îi spune ea jurnalistei, s-a apucat să pună de patru ori aceeaşi întrebare Gabrielei Firea ”în faţa tuturor”!”, notează Tolontan.

Înregistrarea face parte a seriei de dezvăluiri ale lui Dragoş Pătraru, despre care acesta a vorbit săptămâna trecută.

De menţionat că, înregistrarea cu criza de furie a Doinei Gradea, alături de alte episoade din interiorul TVR, va fi prezentată astăzi, la ora 19:30, la Gala Libertăţii de Exprimare. Organizată de Active Watch, gala are loc în Centrul Replika

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    doamna, de ce nu te uiti in jurul tau si sa vezi ca iesti cat o purcea si ai capul ca la vitica, pe banii nostri. DEMISIA"mis univers"
  • Paco Paco
    Doina, într-adevăr, fată, tu ai ratat la mustață titlul de Miss Universe, ești femeia viselor, ești Afrodita din TVR! Sunt sigur că faci furori pe covorul roșu de la Lisabona. Nu te bagi la un live în emisiunea lui Ionuț Sărmăluță Cristache, sa vadă tot poporul cum tu, Mamaia Sexy XXL, îi trimiți bezele lui Daddy?
  • ion ion
    Era de aştepat, mai devreme sau mai târziu tot se ploconeau în faţa puterii din moment ce sunt finanţaţi din pixul parlamentului şi al guvernului, după scoaterea taxei. TVR nu a fost niciodată independentă, nu ştiu cum rezistă băiatul acela de la România9, cred că l-au potolit deja…
  • Denis Denis
    Parlamentari, sa va fie rusine ca ati votat aceast cap de porc (la figurat) la conducerea servicului public de televiziune. Dreptul la informare este garantat de Constitutia Romania. Nu se intelege de aici nicicum ca ar fi drept la dezinformare si propaganda. Daca ea intelege sa indeplineasca aceasta obligatia a TVR prin a cere transcriptul unei emisiuni inainte de difuzare si a ameninta jurnalistii... inseamna ca ne-am intors in anii 1980. Bravo, Dragnea. Vizionare placuta la emisiunile TVR ocazionate de Simfonia Lalelelor.
  • mamaie mamaie
    Nu se poate....doamnă ati fost aleasă să fiți director, nu moderatorul emisiunilor TVR! Sunt un fan al TVR!
  • burningsnowflake burningsnowflake
    ce te astepti de la o emanatie a "genialului" Sirbu, creator de imperiu media protejat politic si fiscal atat amar de ani.
    orice om stie ca stilul asta de comunicare cu tipete, invective si injurii ascunde de fapt neputinta de a te impune si/sau conduce in mod real.
    pai asa orice *** poate fi jmeker like a boss!(scuzati pleonasmu')
  • Adi Adi
    Stati sa vedeti ce combinatii face Gradea ca sa aduca la TVR comentatorii de la Pro!! Pentru meciurile de la mondial! Costi Mocanu nu rateaza ocazia sa profite de fosta secretara a lui Sarbu!
  • geo geo
    Limbajul sefului TVR nu mi se pare potrivit.
    Interesant este daca subiectul intrebarii jurnalistului TVR a fost abordat in emisiunile informative ale TVR...pentru ca mi s-ar fi parut aiurea sa adresezi o intrebare despre nu stiu ce doar ca sa te afli in treaba.
  • Jean Son Jean Son
    ***
  • cristian dordea cristian dordea
    Analizând în profunzime vorbele d-nei Gradea ajung la o concluzie tristă. D-na Gradea a fost o victimă a dictaturii comuniste. Nu a mincat înainte de 1989 decit Adidasi si Frații Petreus. Acum ii sta gândul la suine. Intelegere, vă rog, pentru cei care au suferit!
  • Sorin Radulescu Sorin Radulescu
    O mare intelectuală Doina Gradea
    O Zoe Dimitrescu-Busulenga a Tvr. O renascentista. Meritul Psd ca a descoperit-o.
  • mile mile
    Adevarul e ca ea e foarte frumoasa si slăbuță , a fost Miss Ceaun 1976 .
  • Livia Pila Livia Pila
    Cred că după asta Parlamentul ar trebui sa se sesizeze. Doina Gradea a mințit la audieri. Cum mai are obraz sa intre în Tvr după ce a fost dovedită ca intervine in politica editorială de la Știri? Demisia!!!
  • rex rex
    Doamna *** (ca inteleg ca va place sa va luati de defectele fizice ale oamenilor), dupa faza asta va recomand calduros sa urcati pe turnul TVR si sa studiati teoria gravitationala a lui Newton. Oricum nu va recomanda nimic pt postul ocupat, iar despre stiri cu atat mai putin. zona dvs de competenta se limiteaza la intrebarea " cu caimac, sau fara, Sefu? " . Eu zic sa evitati cladirea stirilor pe viitor, ca riscati sa faceti brusc insolatie.
  • livia pilă livia pilă
    Cu siguranta la fel vorbea cu numita Gradean(Dragnea) Doina bossul Adrian Sirbu cind o trimitea sa ii mai pună o lingurita de zahar in cafea ori sa ii dea cu cremă pantofii. Si o astfel de persoana a ajuns acum să facă politica de partid in TVR. Mare e gradina ta, Doamne, si făra margini nesimtirea Doinei Gradea.

Trimite un comentariu

sus