Skip to main content

TVR comemorează dispariţia lui Cristian Ţopescu, printr-o serie de programe de arhivă

 
Sursa foto: TVR
Sursa foto: TVR

Televiziunea publică va difuza o serie de programe speciale, din Arhiva de Aur, dedicate marelui comentator sportiv Cristian Ţopescu, anunţă TVR. Trupul neînsufleţit al regretatului comentator va fi depus joi, 17 mai, în Studioul 2 al TVR, în intervalul 11.00-19.00.

Publicitate

Iată principalele programe In memoriam Cristian Ţopescu:

  • Miercuri, 16 mai, de la ora 14.00, TVR 2 va difuza „Confesiuni”, o ediţie eveniment realizată în 2012, în care Cristian Ţopescu apare alături de soţia sa, realizatoarea de televiziune Christel Ţopescu.
  • Tot astăzi, de la ora 17.30, TVR 1 va relua „Cristian Ţopescu de 8 X 10”, un program realizat anul trecut, la aniversarea celor 80 de ani ai regretatului comentator. I-au fost atunci alături prieteni din lumea sportului precum Cristian Gaţu, Elisabeta Lipă, Octavian Bellu, Monica Roşu sau Andreea Răducanu.
  • În fiecare seară, până vineri, de la ora 23.30, TVR 1 îi va dedica un tronson special cu programe de colecţie - In memoriam Cristian Ţopescu.
  • Miercuri şi joi, de la ora 00.30, din Arhiva de Aur, postul public va redifuza două meciuri comentate de Cristian Ţopescu: România - Argentina (Campionatul Mondial din 1990), respectiv România - Columbia (Campionatul Mondial din 1994).
  • Sâmbătă, de la ora 18.55, TVR 1 transmite emisiunea Profesioniştii în care Cristian Ţopescu se destăinuie Eugeniei Vodă.
  • TVR 3 difuzează, în această seară, la ora 21.00 emisiunea „Nocturne" - cu Marina Constantinescu şi Cristian Ţopescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus