Skip to main content

Ce vedem la TVR 1 și TVR 2 de 1 iunie. Ediții Vedeta Populară și Câștigă România cu copii

 
Ce vedem la TVR 1 și TVR 2 de 1 iunie. Ediții Vedeta Populară și Câștigă România cu copii

Cu ocazia Zilei copilului, 1 iunie, Televiziunea Română va adapta conținutul tuturor emisiunilor de peste zi, astfel să se potrivească cu tematica acesteia. Emisiunile speciale se vor vedea atât TVR 1, cât și la TVR 2.

Publicitate

Televiziunea publică va difuza ediții speciale, în care vor fi protagoniști copii, pentru concursurile Vedeta Populară și Câștigă România

  • TVR 1 va difuza o ediție specială a emisiunii Vedeta Populară, prezentată de Iuliana Tudor, cu ocazia zilei de 1 iunie. Ediția dedicată Zilei copilului va fi difuzată vineri, de la ora 21:00.

Şase copii care vin din diverse regiuni ale țării, Maramureş, Oltenia, Dobrogea, Transilvania şi Moldova sunt concurenţii pe care Iuliana Tudor îi va prezenta telespectatorilor.

Alături de aceștia, pe scenă vor fi și interpreții de muzică populară Angela Buciu, Nicolae Furdui Iancu, Aneta Stan, Elena Pădure şi Petrică Mîţu Stoian.

Copiii de la Fabrica de Folclor, şi Trupa AS vor fi invitaţii speciali ai Iulianei Tudor la ediţia de 1 iunie.

  • TVR 2 va transmite o ediție dedicată Zilei Copilului și pentru emisiunea Câștigă România, prezentată de Virgil Ianțu. Emisiunea va fi difuzată pe post vineri, de la ora 20:00.

În concursul de cultură generală a lui Virgil Ianțu vor concura şase elevi, câte o pereche din trei regiuni ale țării: Moldova, Ardeal și Ţara Românească.

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu