Skip to main content

VIDEO. Dragoş Stanca. Lansăm aplicaţia ICEEfest. Ce face aplicaţia festivalului

 
VIDEO. Dragoş Stanca. Lansăm aplicaţia ICEEfest. Ce face aplicaţia festivalului

VIDEO. ICEEfest a lansat aplicaţia evenimentului. Ce conţine? Cum îi ajută pe cei interesaţi de festival? Ce este gratuit? Pentru ce conţinut din aplicaţie este nevoie de bilet. Dragoş Stanca, fondatorul evenimentului, a vorbit despre aplicaţia ICEE.fest la interviurile PaginademediaLIVE.

Publicitate

Dragoş Stanca, la interviurile PaginademediaLIVE:

  • De exemplu, avem festivalul virtual, adică avem în aplicaţie, ca pe Netflix dacă vrei, pe streamuri de content pe interese, pe companii, pe speakeri toate prezentările care au fost de-a lungul timpului, şi webinarele, şi workshopurile care au fost la iceeFEST şi în aplicaţia festivalului.
  • Poţi să-ţi face playlisturi, poţi să-ţi selectezi domenii de interes, nu mai ai neapărat stresul că trebuie să-ţi iei toate notiţele din lume în timpul prezentării, o să ştii că le ai în aplicaţie. Deja există prezentările de anul trecut, or să existe şi prezentările care urmează.
  • Dincolo de asta, am redesenat complet partea de „My schedule”, care iarăşi este extrem de importantă. Eu îi sfătuiesc pe cei care vin să-şi instaleze aplicaţia şi să îşi facă programul dinainte. Îţi dă remindere, îţi spune că mai ai 15 minute, că mai ai 5 minute să ajungi de la scena A la scena B, îţi pune în calendar prezentările mai de interes. Poţi să studiezi înainte puţin.
  • După părerea mea, cei care vin pur şi simplu la festival şi se uită în agendă şi spun „lasă că mai vedem noi”, nu cheltuiesc banii lor sau banii companiei cu cap. Ca să pleci cu ceva de la un asemenea eveniment, trebuie să fii pregătit, trebuie să studiezi agenda.
  • Poţi să studiezi domenii de interes, poţi să selectezi speakeri pe streamuri şi aşa mai departe pentru că în funcţie de ceea ce faci tu, poţi să-ţi creezi un traseu şi o linie de knowledge potrivită pentru tine.
  • Poţi să-ţi faci programul dinainte. Cred că e foarte important pentru că în ritmul pe care îl avem acolo, dacă nu te organizezi de acasă, rişti să pierzi timp inutil sau să te duci la o prezentare care, de fapt, nu te interesa.
  • Există biografia speakerului, link-ul companiei de la care vine.

VIDEO. Dragoş Stanca, despre aplicaţia ICEE.fest, la interviurile PaginademediaLIVE

Dragoş Stanca a vorbit despre IFEEfest la Interviurile Paginademedia.ro. Despre agenda evenimentului, despre conceptul evenimentului, in interviul video.

VIDEO. Dragoş Stanca, la Interviurile Paginademedia.ro, înregistrarea integrală.

Puteţi descărca aplicaţia ICEE.fest de aici

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus