Skip to main content

VIDEO. Fierbințenii, pe toate posturile TV. Celentano, Firicel și Giani, pe toate canalele în noua campanie Penny de Centenar

 
VIDEO. Fierbințenii, pe toate posturile TV. Celentano, Firicel și Giani, pe toate canalele în noua campanie Penny de Centenar

Fierbințenii au furat startul! O burtieră gen Breaking News cu care protagoniștii din Las Fierbinți au ajuns pe toate posturile TV. Giani, Celentano, Firicel, primarul, filmați în "mediul" lor: la Fierbinți.

Publicitate

De ce?

Cetățenii din Fierbinți, în frunte cu Celentano, primarul Vasile și Giani, promovează campania de Centenar „Grătar de România” a lanțului de magazine Penny Market.

Spotul publicitar, cu Celentano, Giani, Firicel, primarul Vasile și Gianina, are ca temă sărbătorirea Centenarului mai devreme, pe timpul verii, în stilul românesc. Cu un grătar.

Sărbătoarea personajelor din serialul „Las Fierbinți”, difuzat de Pro TV, este prezentă pe aproape toate posturile de televiziune din România.

Alături de campania „Grătar de România”, lanțul de magazine a mai lansat în luna februarie „100 de ani de România”, o altă campanie dedicată Centenarului, potrivit unui comunicat de presă.

Clipurile, în continuare:

 

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu