Skip to main content

VIDEO. Martor fără voie. O tânără prizează într-un live la Știrile Pro TV

 
VIDEO. Martor fără voie. O tânără prizează într-un live la Știrile Pro TV

Cameramanul portivit la locul potrivit. S-a întâmplat marți seara, puțin după ora 19.00, când Pro TV difuza tradiționalele știri de pe Litoral: distracție, petreceri, ce fac românii de 1 mai pe Litoral.

Publicitate

În timpul unei transmisiuni live de pe plaja din Mamaia, cameramanul Pro TV a mutat camera dinspre reporter, pe plajă, iar în cadru s-a nimerit și un grup de fete. 

Una dintre ele apare prizând un praf de pe brațul alteia. Apoi, se șterge cu grijă la nas. 

„A fost o vacanță de neuitat”, se aude spunând pe fundal reporterul aflat pe plajă. 

Momentul, postat duminică seara pe Facebook de un telespectator, și distribuit intens, a dispărut din înregistrarea de pe Pro TV Plus. Practic, a fost șterasă întreaga intervenție a reporterului de pe plaja din Mamaia. 

Paginademedia.ro a solicitat un punct de vedere de la Pro TV în legătură cu dispariția momentului de pe înregistrare. Îl puteți citi integral, AICI.

Prezentăm momentul filmat de Răzvan Bălan, internautul care a prins momentul. În nicio zi de la postare, filmulețul a fost distribuit de peste 10.000 de ori și a fost văzut de peste un milion de ori. 

Citește și: Pro TV:

„Condamnăm cu tărie consumul de droguri”. Ce spune postul despre live-ul de la Mamaia, cu o tânără prizând

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Serios bing. CNA face un *****
    Am văzut multe chestii nepotrivite. Exemplu: pe toate posturile de muzică, s-a difuzat piesa "Tip Toe" a lui Derulo. Videoclipul conține imagini cu două fete topless. Totuși CNA n-a făcut nimic, în privința asta, și nu a fost cenzurată. Dacă n-a făcut la un videoclip de *****, la ăsta ce face?
  • Sau trezit antenisti ,sa vorbeasca , pe peste tot se filmeaza asa ceva , daca cameramanul prindea altceva in cadru o femeie desbracata era mai bine , varog sa va uitati in ograda voastra , bing si daca ai sezizat CNA-ul ce se intampla , prezinta adevarul ce se intampla cu tineretul in ziua de azi , , generatia contra ,ba se uita la ei muuuulta lume este singurul post ,care prezinta .adevarul .dar voi antenisti sunteti niste ,,,,,,
  • Au sters tot, pentru ca isi supara “generatia pro...” Si-asa nu se mai uita nici dracu la ei. Sunt disperati sa nu-i piarda si pe ultimii drogati, care se mai bucura la filmele lor rasuflate si emisiunile de țărănoi burlaci insurați de mame denaturate.
  • am sesizat CNA-ul cum Pro TV incurajeaza comportamente daunatoare
    CAMERAMANUL este cel vinovat, putea sa mute camera imediat

Trimite un comentariu