Skip to main content

Vrei să fii milionar intră în grila de toamnă de la Kanal D

 
Vrei să fii milionar intră în grila de toamnă de la Kanal D

Kanal D a anunțat oficial când va fi lansat noul sezon al emsiunii Vrei să fii milionar. Postul de televiziune a menționat că emisiunea de cultură generala va intra în grila de toamnă.

Emisiunea de cultură generală va fi produsă de compania Zucchero, cea care s-au ocupat de format și la ultimele sezoane difuzat în România, pe Prima TV și pe Kanal D.

Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) și Câștigă România (TVR 2).

Reprezentanții postului nu au anunțat încă cine va fi prezentatorul. 

Publicitate

Emisiunea Vrei să fii milionar a fost difuzată pentru prima dată în anul 2000, la Prima TV și a fost prezentată de Virgil Ianțu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea show-ului.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relații tensionate între postul TV și prezentatorul Virgil Ianțu.

În 2014 postul Prima TV a achiziționat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianțu.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu ma bucur ca Vrei sa fii milionar? revine la tv, intotdeauna mi-a placut emisiunea. Si daca tot veni vorba, eu zic ca ar fi ok sa prezinte Cosmin Cernat, eu unul m-am cam saturat de Virgil Iantu la emisiunea asta, as dori sa fie cineva nou.
  • Vrei sa fii miliardar??? Pe bune?! Chiar asa se va numi emisiunea? :P Nu ar fi cam mult ca marele premiu sa fie un miliard de lei?

    @Ionut
    Florin Cernat??? Pe bune?! Cum de chiar la el te-ai gandit? :P El inca mai joaca fotbal la Voluntari. Nu stiu... poate se retrage la finalul sezonului si isi schimba meseria... dar nu cred totusi... :))))
  • Astia de la Kanal D baga bani seriosi si asta se vede in audiente.Miliardarul e o licenta, program, scump.Dar prinde la publicul nostru.Nu cred ca se vor mai pacali cu Iantu.Ramane de vazut.Poate vin cu o surpriza.

Trimite un comentariu