Skip to main content

YouTube lansează o secţiune cu topuri muzicale, disponibilă şi în România

 
YouTube lansează o secţiune cu topuri muzicale, disponibilă şi în România

Platforma video YouTube a lansat o nouă secţiune de topuri muzicale, disponibilă în România, alături de alte 43 de ţări.

Publicitate

Platforma prezintă în noua secţiune patru topuri: tendinţe, topul melodiilor, topul videoclipurilor muzicale şi topul artiştilor.

Despre secţiuni:

Tendinţe: Cele mai populare noutăţi în muzică - Acest top este actualizat de mai multe ori pe zi pentru a oferi o imagine unică şi în timp real asupra celei mai noi muzici preferate de fani. Topul oferă astfel o informaţii despre piesele la care fanii reacţionează în fiecare moment.

Topul melodiilor: Cele mai ascultate piese de pe YouTube - Aici este reflectat numărul de vizualizări ale unei piese de pe YouTube. Topul melodiilor se calculează combinând toate versiunile oficiale ale unei piese - incluzând videoclipul oficial, melodia utilizată în conţinutul generat de alţi utilizatori şi video-uri cu versuri. Topul melodiilor este actualizat săptămânal, duminica.

Topul artiştilor: Cei mai populari artişti de pe YouTube - Acesta se calculează pe baza numărului total de vizualizări pe care un artist le înregistrează pe întreaga lui discografie, incluzând aici videoclipuri oficiale, piese utilizate în conţinut generat de alţi utilizatori, înregistrări oficiale din concerte, remixuri, video-uri cu versuri, piese de pe albume, şi colaborări. Topul artiştilor este actualizat săptămânal, duminica.

Topul videoclipurilor muzicale: Cele mai vizionate videoclipuri - Sunt ierarhizate videoclipurile muzicale de pe YouTube, în funcţie de numărul de vizualizări. Topul videoclipurilor muzicale este actualizat săptămânal, duminica.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus