Skip to main content

YouTube lansează o secțiune cu topuri muzicale, disponibilă și în România

 
YouTube lansează o secțiune cu topuri muzicale, disponibilă și în România

Platforma video YouTube a lansat o nouă secțiune de topuri muzicale, disponibilă în România, alături de alte 43 de țări.

Publicitate

Platforma prezintă în noua secțiune patru topuri: tendințe, topul melodiilor, topul videoclipurilor muzicale și topul artiștilor. 

Despre secțiuni: 

Tendințe: Cele mai populare noutăți în muzică - Acest top este actualizat de mai multe ori pe zi pentru a oferi o imagine unică și în timp real asupra celei mai noi muzici preferate de fani. Topul oferă astfel o informații despre piesele la care fanii reacționează în fiecare moment.

Topul melodiilor: Cele mai ascultate piese de pe YouTube - Aici este reflectat numărul de vizualizări ale unei piese de pe YouTube. Topul melodiilor se calculează combinând toate versiunile oficiale ale unei piese - incluzând videoclipul oficial, melodia utilizată în conținutul generat de alți utilizatori și video-uri cu versuri. Topul melodiilor este actualizat săptămânal, duminica.

Topul artiștilor: Cei mai populari artiști de pe YouTube - Acesta se calculează pe baza numărului total de vizualizări pe care un artist le înregistrează pe întreaga lui discografie, incluzând aici videoclipuri oficiale, piese utilizate în conținut generat de alți utilizatori, înregistrări oficiale din concerte, remixuri, video-uri cu versuri, piese de pe albume, și colaborări. Topul artiștilor este actualizat săptămânal, duminica.

Topul videoclipurilor muzicale: Cele mai vizionate videoclipuri - Sunt ierarhizate videoclipurile muzicale de pe YouTube, în funcție de numărul de vizualizări. Topul videoclipurilor muzicale este actualizat săptămânal, duminica.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu