Skip to main content

O nouă emisiune pe Animal Planet, în premieră mondială: Eroi pentru animale

 
O nouă emisiune pe Animal Planet, în premieră mondială: Eroi pentru animale

Animal Planet va difuza în România și simultan în alte 220 de țări primul episod din seria Eroi pentru animale. Producția va intra pe post mâine, 9 iunie, de la ora 22:00

Eroi pentru animale are în centru poveștile oamenilor care își dedică timpul și energia pentru a ajuta animalele de pe întreaga planetă să supraviețuiască. 

Producția este creată în colaborare cu brandul The Dodo, o platformă dedicată deținătorilor sau iubitorilor de animale. Potrivit reprezentanților companiei, proiectul își propune să apropie oamenii și animalele prin povești despre conexiunea dintre aceștia. 

Fiecare episod va prezenta povestea unor persoane care s-au dedicat în totalitate salvării și protejării unor animale. 

Publicitate

Derrick Campana, designer de proteze și aparate dentare pentru animale, administrează Animal OrthoCare. Printre pacienții lui se numără Jabu, un elefant de 30 de ani din Botswana căruia i-a construit o proteză pentru picior.

Izzy, în vârstă de 10 ani a salvat un ursuleț koala pe care l-a ajutat să se însănătoșească. 

Pen Farthing și prietena lui, Hannah Surowinski, administrează Nowzad, primul și singurul adăpost oficial de animale din Afghanistan. 

Jan și Tim, managerii organizației de protecție a animalelor Animal Defenders International (ADI), au  salvat, în Peru, o maimuță-păianjen și șase lei care au fost ținuți în cuști și obligați să participe la spectacolele de circ locale. 

Katherine Connor și cei cinci copii ai ei administrează, în Thailanda, Boon Lott Elephant Sanctuary. Aici, Katherine îngrijește elefanți pe care îi salvează de practicile distructive din industria lemnului și cea a turismului.

Estelle Raballand a salvat un cimpanzeu din zona Coastei de Azur, unde a construit și un adăpost. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu