Skip to main content

Noul sezon Next Star al lui Dan Negru debutează luna aceasta. Show-ul își schimbă ziua de difuzare

 
Noul sezon Next Star al lui Dan Negru debutează luna aceasta. Show-ul își schimbă ziua de difuzare

Next Star, emisiunea prezentată de Dan Negru, revine săptămâna viitoare cu un nou sezon. Cel de-al nouălea sezon al talent show-ului cu copii va debuta sâmbătă, 16 iunie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Publicitate

Show-ul lui negru este programat pentru prima dată vara și, tot pentru prima dată, în serile de sâmbătă, după ce în sezoanele anterioare, show-ul a fost difuzat în serile de joi, în grilele de toamnă și primăvară.    

Dan Negru

„Îmi plac performanțele de longevitate. „Next Star” a devenit cel mai longeviv kids show din istoria tv din România, împlinește 5 ani și sper să-i fac și majoratul, asemenea Revelionului"

Reamintim că Antena 1 a anunțat și noua componență a juriului. Astfel, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa vor juriza competiția în acest sezon. 

De asemenea, Antena 1 l-a anunțat și pe noul co-prezentator al emisiunii, Serban Copoț. Acesta va avea același rol ca în emisiunea iUmor, mai exact va discuta cu concurenții în culise, înainte și după prestație. 

Citește și: 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Mile pensionarul Florin Calinescu le da clasa la toti intrusi care se cred prezentatori de divertisment doar Bartos se apropie dar mai are de munca , asa ca taci din gura inainte de a o deschide
  • Ceva audiente nu mai da-ti , nu ma intereseaza , ca vine ,,,,,,,,,cu un asemenea juriu va avea un succes urias va depasi international toate televiziunile
  • Felicitări pt șerban, e foarte bun prezentator , e bine ca se investește mult di vara , asteptam și alte emisiuni din iulie

Trimite un comentariu