Skip to main content

BURTIERĂ LA MINUT. Condamnarea lui Dragnea, în burtiere. România TV a punctat că "nu e definitivă"

 
BURTIERĂ LA MINUT. Condamnarea lui Dragnea, în burtiere. România TV a punctat că "nu e definitivă"

BURTIERĂ LA MINUT. "Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani şi şase luni cu executare, pentru abuz în serviciu". Informaţia a explodat pe toate posturile de ştiri. Cum s-a văzut în burtiere, imediat după ce a fost dată sentinţa?

Publicitate

Toate posturile de ştiri - Antena 3, România TV, Digi 24, Realitatea TV şi B1 au dat informaţia ca atare şi pe burtieră.

O mică diferenţă la România TV. Postul de ştiri a punctat şi pe ecran, în burtieră, că "Sentinţa nu e definitivă".

Astăzi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi şase luni pentru instigare la abuz în serviciu. Este vorba de dosarul în care două persoane angajate la DGASPC Teleorman lucrau, de fapt, pentru organizaţia PSD. Decizia nu este definitivă.

Pedeapsa de 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu a fost contopită cu pedeapsa de 2 ani cu suspendare primită în dosarul "Referendumul", scrie Agerpres.

Instanţa a anulat suspendarea executării din dosarul "Referendumul", rezultând o pedeapsă finală de 3 ani şi 6 luni cu executare.

Lista condamnărilor, după galeria foto.

GALERIE FOTO. Condamnarea lui Liviu Dragnea, în burtiere:

Alte condamnări în dosar, via Agerpres:

- Floarea Alesu, fost director general al DGASPC Teleorman, 3 ani, 7 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare;

- Rodica Miloş, fost director executiv adjunct al DGASPC Teleorman - 3 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere cu un termen de încercare de 5 de ani;

- Olguţa Şefu - 3 ani închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de 5 ani pentru abuz în serviciu;

- Ionel Marineci, abuz în serviciu, 3 ani cu suspendare sub supraveghere cu un termen de încercare de 5 ani;

- Valentina Mirela Marica - 3 ani de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de 5 ani;

- Constantin Claudiu Balaban, şef al Complexului de servicii destinate copilului şi familiei din municipiul Alexandria, 3 ani închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de 5 ani.

- Nicuşor Gheorghe, la data faptelor şef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare - un an închisoare cu suspendare cu termen de încercare de 3 ani;

- Anisa Niculina Stoica, una dintre cele două angajate la DGASPC Teleorman, un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 3 ani;

- Adriana Botorogeanu, a doua angajată la DGASPC Teleorman, 2 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, cu un termen de încercare de 4 ani.

Judecătorii de la Înalta Curte au decis încetarea procesului penal în cazul Bombonicăi Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, aceasta achitând prejudiciul în cauză

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Deci fosta muiere a lui PSDragnea a achitat suma si este libera? Ce tare! Furi cat poti si platesti 5% din furt ca sa ramai liber.
    Propun sa ne facem parlamentari de Romania.
  • Iuli Iuli
    3 ani jumatate pentru toate hotiile?
    Fi-mi-ar scarba!

    Sper sa intrati TOTI PARLAMENTARII si TOTI SMECHERII DIN ACEST SISTEM LA INCHISOARE!

    #10august #diasporaACASA #RomaniaeaTA
  • Brutus Brutus
    @Petrișor Obae: România TV a punctat că "nu e definitivă". Și ce este greșit în asta?
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Remarcati eforturile celor cu "...adea" la nume si asociatii ca sa sustina si sa acopere PSD in frunte cu mult-iubitul...Si ce texte baga cum altii induc ura in oameni si cum ne dezbina dusmanii si sorosistii. Pentru cine a deschis mai tarziu tv sau cine s-a nascut ieri sa citeasca sau sa intrebe ce faceau cand l-au condamnat pe dom' profesor si cum tipau in emisiuni si plangeau ca el comandante nu e arestat ca asa vor ei ca razbunare. Si cum toti basistii sunt dusmanii tarii. De restu limbaj licentios cu rude, familii si decedati :D

Trimite un comentariu

sus