Skip to main content

BURTIERE. Prima seară de după condamnare pe posturile de ştiri. De la Daddy şi Carmencita la Mărturisirea lui Dragnea: “nu o să mor”

 
BURTIERE. Prima seară de după condamnare pe posturile de ştiri. De la Daddy şi Carmencita la Mărturisirea lui Dragnea: “nu o să mor”

BURTIERĂ LA MINUT. Cum s-a văzut pe posturile de ştiri prima seară de după condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani şi şase luni de închisoare?

Publicitate

Paginademedia.ro a monitorizat cele trei posture de ştiri care au o poziţionară clară: Realitatea TV, pe de o parte, Antena 3 şi România TV, de cealaltă parte.

Ce s-a întâmplat în studiouri? Ce burtiere au pus?

Antena 3: "Cioloş atrage oameni cu apucături naziste"

Pe Antena 3, s-a ajuns la discuţii despre statul (nu paralel!) subteran. Şi despre Cioloş, care “atrage oameni cu apucături naziste”. Şi despre o doamnă care “a murit din cauza DNA”.

Statul paralel a fost înlocuit cu statul subteran. Bogdan Chirieac: "Este o lovitură a statului subteran. Statul subteran a fost creat de Traian Basescu."

Pagina de Facebook a lui Dacian Cioloş a fost luată la bani mărunţi.

Mihai Gâdea comenteaza comentariile de pe pagina lui Cioloş, corectează greşelile gramaticale ale celor care au comentat

Citeşte comentariile de amenintare de pe pagina sustinatorilor lui Dacian Ciolos, desi la inceput Gadea sustine ca este chiar pagina oficiala a lui Ciolos.

„Domnul Cioloş atrage oameni cu apucături naziste, cu apucături criminale”, „La paraşutele alea două le doresc să fie violate”, „Eu o să sesizez mai multe instituţii pentru online”, au fost câteva dintre comentariile citite de Gâdea pe post şi atribuite fanilor lui Dacian Cioloş.

Un invitat din platoul Sinteza zilei completează: „Facebook-ul a devenit o cloaca nazista”.

Se anunţă pe burtieră "Mărturisirea lui Liviu Dragnea". Urmează şi mărturisirea, dintr-un interviu despre care nu se spune când a fost realizat:

Liviu Dragnea:Sunt absolut convins ca nu o sa mor”. Mai spune că atâta timp cât nu moare fizic, el va rezista.

Se discută şi despre o doamnă care "a murit din cauza DNA". Oana Zamfir arată o brăţară: "apartine unei doamne care fusese acuzata de DNA."

Fata unei batrane de 85 de ani, o fată luată de DNA de acasă fără citaţie. Nu aflăm date despre caz.

Burtiere: „Cum joacă Iohannis cartea condamnării?”, „Dragnea condamnat, PSD sub presiune”, „Mişcarea surpriză pregătită de Dragnea”, „Ameninţări fără precedent la adresa lui Dragnea

România TV: Olguţa, în direct. Nu despre pensii

România TV a avut-o în platou pe Lia Olguţa Vasilescu (o prezenţă obişnuită a staţiei în care pensile sunt subiect de bază). De data aceasta s-a discutat despre ce s-ar întâmpla în PSD după condamnarea lui Dragnea.

Din discuţiile din platou:

Victor Ciutacu - “Avem imagini de la protestul din Piaţa Victoriei, astăzi încă nu se bat

Olguţa Vasilescu - “Suntem şi noi vinovaţi, trebuia să aplicăm în Parlament decizia CCR cu privire la abuzul în serviciu. Si să facem ce le-am promis oamenilor

Victor Ciutacu - “Ne scoate mâine Securitatea 300.000 de oameni în stradă daca mai daţi o altă ordonanţă 13.”

Olguţa Vasilescu - “Nu cred că există lider PSD fără dosar, iar toate sunt nişte penibilităţi

Realitatea TV: Daddy, Carmencita şi "Bombonica de pe coliva lui Dragnea". Războiul lui Rareş Bogdan cu Jandarmeria

Realitatea TV a compensat în direcţia opusă: burtiere tendenţioase, cu “Daddy”şi sloganuri de la mitingul din Piaţa Victoriei (“Proasta satului în fruntea statului”). Plus dezlănţuirea lui Rareş Bogdan la adresa jandarmilor (şi a şefului lor, generalul Gheorghe Cucoş).

Jandarmeria a fost pusă la colţ, într-un limbaj care, de câteva ori, a depăşit un anumit prag:

"Cei de acolo sunt nişte bivoli. Asta sunt!", s-a pornit Oreste Teodorescu. Eu cred că sunt din Vaslui, ce scapă de acolo, de la un viol, hop, în Jandarmerie!

Rareş Bogdan a fost şi mai "aplicat". Mesajul lui a fost direct către şeful Jandarmeriei, generalul Gheorghe Cucoş. Un mesaj dincolo de jurnalism:

"Ascultaţi ce vă spun! O să vă fac o imagine, pe unde prind, de nici zece posturi ca Antena 3 şi România TV nu o pot spăla. Eu m-am luptat cu Paszkany, m-am luptat cu Ponta..."

Rareş Bogdan făcea referiri la Daddy (Liviu Dragnea), iar Carmen Dan era numită "Carmencita".

GALERIE FOTO. Burtierele posturilor de ştiri în seara de după condamnarea lui Liviu Dragnea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus