Skip to main content

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia va fi difuzat la TVR începând de săptămâna viitoare

 
Foto: Fifa.com
Foto: Fifa.com

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, ediţia 2018, debutează joi, 14 iunie la Televiziunea Română. Între 14 iunie şi 15 iulie TVR va transmite aproximativ 400 de ore live la TVR 1, TVR 2 şi TVR HD dedicate Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia.

Publicitate

Mai exact, Televiziunea Română va transmite toate cele 64 de partide de fotbal pe care le vor disputa echipele calificate la turneul din Rusia.

TVR 1 şi TVR HD vor avea cele mai multe ore de program de la evenimentul verii, adică peste 200 de ore fiecare.

TVR 2 va difuza 8 meciuri din fazele finale ale grupelor, mai exact cele care se desfăşoară simultan cu partide transmise de TVR 1.

Utilizatorii de internet pot urmăi toate partidele Turneului Final din Rusia pe platforma online tvrplus.ro.

Pe lângă meciurile fotbal, TVR va difuza şi ediţii speciale din Studiouri Mondial, înainte şi după meciuri. Realizatorii Costin Deşliu, Cristian Mîndru, Vlad Arhire şi Tudor Furdui vor transmite informaţii despre rezultate şi clasament.

Alături de ei, comentatorii sportivi Dragoş Bocanaciu, Bogdan Tomulică, Narcis Şelaru, Cătălin Cîrnu şi Adrian Soare vor discuta cele mai importante faze ale meciurilor.

Totodată, în studiourile Televiziunii publice vor fi inviţaţi şi alţi junalişti, foşti forbalişti şi reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal printre care se numără jurnalistul Ovidiu Ioaniţoaia - director onorific GSP, jurnalistul Alin Buzărin, Mihai Stoichiţă, director tehnic FRF, Marius Mitran, director de comunicare LPF, fostul internaţional Aurel Ţicleanu.

De asemenea, jurnaliştii Marian Olaianos, Emil Hossu Longin şi Florin Mihoc vor fi reporterii speciali ai TVR din Rusia.

Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia este cel de al 13-lea pe care îl difuzează TVR, primul fiind în anul 1966, atunci când competiţia s-a disputat în Anglia.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A. A.
    A venit momentul să sărbătorim plecarea reporterului Sărmăluță (chiar și pentru o lună).
    Să ne bucurăm că am scăpat de propagandă PSD-istă (deocamdată), cât putem !!!
  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Deja ma pregatesc psihic ca sa rezist comentariilor obsesiv-compulsive ale bajetilor trimisi la fata locului. Iar incep cu statistici cu istorie cu ce s-a intamplat in 1800 cu nu stiu ce jucator sau la cupa trecuta sau in 70 sau cu golu' lu' Hagi de acum treijde ani in timp ce aia pe teren rateaza sau se da penalty sau cine stie ce. Poate si textu asta va fi cenzurat ca de-aia. Si da I'm not a robot. Just a horse.
  • mile mile
    amaratule , tu care laudai euro cand era la pro tv , acum nu te uiti
  • marian marian
    Mile oricum nu ma uit . nici cand a fost pe pro nu m-am uitat prea mult eu sunt fan ciclism si atletism astept Turul Frantei , cu toate ca si acolo , sunt manevre si dopaj la greu , ma uit pentru peisaje , asa ca ciocu mic
  • mile mile
    mareane, stiu ca tu nu ai voie sa te uiti , ca nu e la pro tv , esti un penibil din cale afara , daca era la pro tv , erai cu hormonii in aer , si daca era la pro tv , tot fara romania era, dar nici nu prea conteaza in fotbalul mondial tara noastra, mai bine decat sa se faca de rusine ca la euro
  • marian marian
    Mile nu cred ca vor fi audiente mari , a mai fost pe tvr si nu au facut mare branza mai ales ca nu este si echipa Romaniei ,
  • marian marian
    Mile vezi ca obsesia ta te duce la spital, si pe deasupra cred ca ar trebui sa mergi la miting sa-l susti pe tov, vostru iubit
  • mile mile
    bravo lor , sper sa lase pro tv in urma
  • Cris Cris
    Din fericire pt noi ,Telekom,e in pragul falimentului..așa că nu mai au mesajele cu emfază,gen.."în direct și exclusivitate"..ca ne lua durerea de cap ,cu maimutele clonate,precum,.Gradinescu,Uritescu Baleanu,Samuila,Iacob..etc...Dacă stau atât de prost,de ce nu va dati la o parte,telekomunistilor,lăsați,pe altii,poate au idei mai bune și...bani mai multi...Înțelegerea cu Vodafone,ma face sa cred,ca,voi,va am faceti bagajele...ca asemenea înțelegere,ati facut cu Orange,anul trecut....deci...whats up,man? gata cu joaca?,
  • Livia Pila Livia Pila
    De precizat că Lucia Hossu Longin face cursuri intensive de limba rusa cu Emilut. Să poată să facă cit mai multe cumpărători profitabile pentru familie in Federația Rusă. Vor mai face deplasarea în Rusia și Doina Gradea, Eduard Darvariu și Smaranda Vornicu.

Trimite un comentariu

sus