Skip to main content

Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent, și-a donat premiul de originalitate concurentei de pe locul doi

 
Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent, și-a donat premiul de originalitate concurentei de pe locul doi

Emil Rengle, câștigătorul Românii au talent și al premiului de originalitate, și-a donat unul dintre premii. Cui? Concurentei care a ieșit pe locul al doilea.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Sezonul al optulea al show-ului Românii au talent și-a desemnat câștigătorul vinerea trecută, în persoana dansatorului Emil Rengle.

Emil Rengle a obținut votul publicului atât pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro, cât și pentru cel de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. 

Dansatorul și-a donat premiul de 10.000 de euro Biancăi Badea, concurenta care s-a clasat pe locul al doilea în cadrul talent show-ului de pe Pro TV. 

Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii La Măruță, când Emil i-a înmânat Biancăi cecul. 

Emil Rengle:

"Visul meu e la fel de important precum visul oricărui alt om. Mă regăsesc în Bianca, pentru că și eu, la vârsta ei, munceam zi și noapte în sala de dans. Gestul meu de a-i dona premiul de originalitate este o încurajare. Dau și eu mai departe susținerea uriașă pe care am avut-o din partea publicului."

Bianca Badea:

"Sunt foarte bucuroasă că am primit acest premiu, pentru că voi putea ajuta și eu alți copilași. Nu mă așteptam la gestul lui Emil, dar banii vor ajunge la copilași care au o nevoie mai mare și care, poate, dansează la rândul lor."

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Prost sa fii sa alegi sa fii gay (Bi, in cazul lui) și să-ți asumi asta public, mai ales in România. E clar ca omul așa s-a născut. Cât despre gest, jos pălăria! Nu știu câți dintre noi am fi făcut asta...
  • Dana, nu poti sa alegi sa devii ceva ce nu esti, in sinea ta. Eu degeaba aleg sa devin expert in fizica nucleara sau dansator daca n-am nicio inclinatie spre asa ceva. In plus, daca e vorba de boala genetica, atunci nu e o chestiune de alegere, nu? Devii ce iti dicteaza natura. Dar nu inteleg comentariile, omul a facut o donatie, ce legatura are asta cu ce face el in pat??
  • Nu te nasti, devii. Am lucrat cu multe grupuri de tineri (1990 - 2009) in programe de sanatate si prevenirea infectiilor transmisibile pe cale sexuala (hepatite, HIV/SIDA etc) inclusiv cu gay, am si doi vechi prieteni gay, inca de pe vremea cind nu se facea deloc tam tam pe tema preferintelor sexuale ale unora si altora. Iar ei asta au ales. In rest, e vorba de ambiguitati anatomice si hormonale, pt ca unii oamenii se nasc cu boli genetice, care insa nu includ homosexualitatea ca fiind ceva de sine statator.

Trimite un comentariu