Skip to main content

Itsy Bitsy Fm introduce în grila de vără o emisiune de parenting

 
Itsy Bitsy Fm introduce în grila de vără o emisiune de parenting

Bloggerul Ela Crăciun, care a anunțat recent că este însărcinată, face un „Jurnal de sarcină” la postul Itsy Bitsy. Emisiunea va debuta în grila de vară a postului Isty Bitsy, începând de luni, 25 iunie. Producția va fi difuzată în fiecare marți și vineri, de la ora 10:00

Conceptul emisiunii presupune să aducă ascultătorilor informații despre experiențele pe care le trăiește o femeie pe parcursul unei sarcini. Realizatoarea va abora subiecte precum sănătatea fizică a mamei, temperarea emoțiilor și frica, naştere naturală versus cezariana, creşterea în greutate și alte informații utile pentru viitorii părinți. 

Publicitate

Ideea a fost insipirată din viața Elei Crăciun, care a anunțat că este însărcinată. Astfel, potrivit reprezentanților postului, proiectul se va desfășura pe toată perioada sarcinii acesteia.

De asemenea, realizatoare va răspunde întrebărilor ascultătorilor în articole şi video-uri realizate cu specialişti, pe blogul ei.

Alături de emisiune va fi lansat și un concurs. Ascultătorii trebuie să ghicească greutatea pe care o va avea la naștere bebelușul realizatoarei Ela Crăciun. Căștigătorul va primi un premiu de 1.000 de euro. 

Ela Crăciun:

„Opinia multor oameni este că la a treia sarcină ar trebui să fie mai ușor. În realitate, lucrurile se schimbă în fiecare zi din punct de vedere medical, iar venirea pe lume a unui bebeluș nu este niciodată o menire simplă pentru o mamă.

De când am aflat că sunt însărcinată am experimentat emoția ca și cum ar fi pentru prima dată, iar stângăcia și temerile unei mămici nu dispar odata cu experiența.

De acum 12 ani, când eram la prima sarcină, tehnologia medicala a făcut un salt uriș, iar informațiile de acum sunt mult mai generoase pentru părinți.

Îmi doresc să aduc în această emisiune radio informatii utile de la specialisti, care să ne îndrume către cele mai bune soluții pentru proaspetele familii.”  

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Sa se ia de mana cu Carmen Bruma. Aceste emisiuni/carti/bloguri fac mai mult rau decat bine. Mamele ajung sa se simta vinovate ca nu au un stil de viata suficient de sanatos, ca s-au ingrasat mai mult decat li s-a spus ca trebuie, ca nu le ofera copiilor un start bun in viata pentru ca nu le dau sa manance ce le spun aceste persoane care cred ca le stiu pe toate, nicio mama nu mai este relaxata pentru ca se asteapta numai la acuzatii din partea celorlalte mame cu care se intalnesc in parc.....aceste blogerite ar trebui ori sa se duca la munca, ori sa fie casnice, dar sa lase iluzia ca sunt femei de cariera doar pentru ca si-au facut un blog sa le spuna oamenilor ca ele sunt perfecte.

Trimite un comentariu