Skip to main content

Magic TV şi Rock TV intră în grila Telekom din luna iulie

 
Magic TV şi Rock TV intră în grila Telekom din luna iulie

Posturile de televiziune Magic TV şi Rock TV vor intra în grila Telekom de la 1 iulie.

Publicitate

„Magic TV şi Rock TV vor fi disponibile tuturor clienţilor noştri de servicii TV, pe toate tehnologiile şi pe întreg teritoriul României”, spun reprezentanţii Telekom România.

Televiziunile Magic TV şi Rock TV au fost lansate în august 2016.

Posturile Magic TV şi Rock TV, alături de Kiss TV, Kiss FM, Magic FM şi Rock FM sunt operate de AG Radio Holding, grup de radio din România.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dana Dana
    Nu nteleg cum s-a luat hotararea de a fi scoase unele posturi din grila. Nimeni nu ne-a intrebat, in schimb primim oferte de mentinere a contractului. Sunt interesata de Mezzo si Mezzo live HD. Constat ca nu mai sunt in grila. in schimb, numeroase posturi cu manele, nici macar muzica populara. Ma gandesc la rezilierea contractului.
  • anonim anonim
    Se baga programe la liber,parca nu te mai saturi de posturi de muzica,youtube este in floare.
  • velea constantin velea constantin
    rusine! rusine! rusine!
    ati gandit mult cand ati scos din grila mezzo si mezzo hd?
    cine a solicitat scoaterea din grila a acestor programe?
    bine ca ati mentinut canalele cu muzica populara si manele!
    pe astea nu le veti scoate niciodata! eventual poate mai inventati cateva!
  • Bia Bia
    Rusine....am doua abonamente cu voi,amandoua le reziliez!!Nu mai am la ce sa ma uit...
  • Gall A. Gall A.
    Cu putin timp in urma am fost sunat de la TELEKOM si cu multa miere in glas mi s-au elogiat avantajele continuarii contractului fara a scoate o vorbulita despre mizeria pe care mi-o vor face scotand din grila pachetul NATIONAL GEO. M-au inclus si pe mine in tagma privitorilor la mokofan tv. Scrasnesc din dinti pentru inca doi ani de acum incolo.
  • Cizler Cizler
    De tot c....tu nu pot sa cred..renunt la telecom..
  • Filip Filip
    Lasati doar Antena3, Romania TV si Taraf TV in grila, ca sa fie clar carui public va adresati. E adevarat ca riscati ca respectivul public sa nu-si poata achita abonamentul din pensie sau ajutorul social, dar merita!
  • Filip Filip
    Lasati doar Antena3, Romania TV si Taraf TV in grila, ca sa fie clar carui public va adresati. E adevarat ca riscati ca respectivul public sa nu-si poata achita abonamentul din pensie sau ajutorul social, dar merita!
  • Filip Filip
    Va bateti joc de clienti! Ati facut vreun sondaj public din care sa reieasa ca lumea prefera ***-TVurile alea pe care la introduceti de la 01/07 programelor NatGeo??? Ce soi de clienti va doriti?? Aveti consilieri de marketing de la PSD???
  • Eleni C. Eleni C.
    Cine naiba se uita la rock fm si magic fm??? Asta este bataie de joc !!!! Direct la OPC cu contractul!!!!
  • Eleni Corfiate Eleni Corfiate
    Este incredibil ceea ce faceti!!!! Aceasta companie de *** care isi bate joc de clientii sai constant, atat pe tv cat si pe abonamentele mobile!!!! Eu nu inteleg ce *** de companie mai e si asta si cine ia asemenea decizii!!!!
  • Capitanescu Capitanescu
    Sa va fie rusine o sa ma retrag de la voi ....ati scos o gramada de peograme de filme acum cele cu national rusine telekom...imcepi sa te clatini de ve nu scadeti si abonamentu tv
  • M M
    Sunt pe platforma satelit. Nu mai vreau alte canale muzicale. Nu scoateti nat geo si reintroduceti canalele de fil pe care le-ati scos. Va pierdeti clientii!
  • Geanina Geanina
    Este nedrept și incorect să scoateți din grila de programe National Geografic, Nat Geo Wild și Nat Geo People... Sunt programe educative importante pentru toate vârstele... Faceți un abuz incredibil și veți fi sancționați în consecință de clienți. E adevărat, depinde ce fel de clienți vă doriți: maneliști sau oameni decenți
  • Cosmin N Cosmin N
    Baby TV era postul preferat al copiilor mei. Din cauza lui nu am trecut pe Rds, acum nu ma mai tine nimic la voi. Ce sa mai zic de NG si NGW... pacat

Trimite un comentariu

sus