Skip to main content

Paramount Channel îl sărbătorește pe Johnny Depp cu două filme. NU sunt Pirații din Caraibe

 
Paramount Channel îl sărbătorește pe Johnny Depp cu două filme. NU sunt Pirații din Caraibe
Johnny Depp în rolul lui Edward Mâini-de-foarfece

Paramount Channel va difuza mâine, 9 iunie, două filme cu Johnny Depp în rol principal, cu ocazia zilei de naștere a actorului care împlinește 55 de ani.

Astfel, postul de televiziune va transmite Edward Mâini-de-foarfece, de la ora 19:50 și Din Iad - Jack Spintecătorul, de la ora 22:00.

Publicitate

În 1990, Johnny Depp se afla la începutul unei cariere în cinema și era cunoscut cel mult pentru rolul din serialul TV 21 Jump Street. Șansele să obțină rolul lui Edward Mâini-de-foarfece erau mici, deoarece studioul Fox insista ca Tom Cruise să fie distribuit.

Pentru rolul respectiv se mai băteau și Michael Jackson, Jim Carrey, William Hurt, Robert Downey Jr. De asemenea, Tom Hanks a refuzat rolul.

Regizorul Tim Burton a spus că i-a acordat o șansă lui Depp deoarece a fost impresionat de capacitatea lui "de a interpreta rolul folosindu-se doar de privire."

De notat că personajul lui Depp se bazează pe un scenariu minimalist, format din 169 de cuvinte.

Din Iad - Jack Spintecătorul a fost lansat 10 ani mai târziu și dominat box-office-ul. Potrivit lui Depp, a ales rolul pentru că personalitatea ucigașului în serie și misterul identității sale îl fascinau încă din copilărie
 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu