Skip to main content

Paramount Channel îl sărbătoreşte pe Johnny Depp cu două filme. NU sunt Piraţii din Caraibe

 
Johnny Depp în rolul lui Edward Mâini-de-foarfece
Johnny Depp în rolul lui Edward Mâini-de-foarfece

Paramount Channel va difuza mâine, 9 iunie, două filme cu Johnny Depp în rol principal, cu ocazia zilei de naştere a actorului care împlineşte 55 de ani.

Publicitate

Astfel, postul de televiziune va transmite Edward Mâini-de-foarfece, de la ora 19:50 şi Din Iad - Jack Spintecătorul, de la ora 22:00.

În 1990, Johnny Depp se afla la începutul unei cariere în cinema şi era cunoscut cel mult pentru rolul din serialul TV 21 Jump Street. Şansele să obţină rolul lui Edward Mâini-de-foarfece erau mici, deoarece studioul Fox insista ca Tom Cruise să fie distribuit.

Pentru rolul respectiv se mai băteau şi Michael Jackson, Jim Carrey, William Hurt, Robert Downey Jr. De asemenea, Tom Hanks a refuzat rolul.

Regizorul Tim Burton a spus că i-a acordat o şansă lui Depp deoarece a fost impresionat de capacitatea lui "de a interpreta rolul folosindu-se doar de privire."

De notat că personajul lui Depp se bazează pe un scenariu minimalist, format din 169 de cuvinte.

Din Iad - Jack Spintecătorul a fost lansat 10 ani mai târziu şi dominat box-office-ul. Potrivit lui Depp, a ales rolul pentru că personalitatea ucigaşului în serie şi misterul identităţii sale îl fascinau încă din copilărie

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus