Skip to main content

Din online pe hârtie. Playtech.ro apare acum şi ca revistă tipărită

 
Din online pe hârtie. Playtech.ro apare acum şi ca revistă tipărită

Playtech.ro, publicaţie online de tehnologie, a anunţat lansarea unei variante pe hârtie. Potrivit reprezentanţilor companiei, revista va fi disponibilă în reţelele de distribuţie de săptămâna viitoare. Titlul se va distribui, în avanpremieră, la ICEEfest, eveniment care are loc astăzi şi mâine.

Publicitate

Revista Playtech va avea o apariţie trimestrială, iar primul număr va fi tipărit în aproximativ 4.000 de exemplare.

Va avea articole scrise exclusiv pentru ediţia de print care include opinii, comentarii şi analize ale unor subiecte de larg interes, actuale din lumea tehnologiei.

De asemenea, aduce în prim-plan idei, companii, oameni care dezvoltă, transformă sau influenţează modul de viaţă prin intermediul tehnologiei.



Răzvan Băltăreţu, redactor-şef Playtech:

"Este incredibil că, în 2018, când purtăm aproape toată informaţia necesară în buzunar, într-un telefon, încă putem vorbi de print. Însă pe măsură ce online am reuşit să ne stabilim şi să depăşim obiective, ne-a trebuit o nouă provocare, iar noi am regăsit-o în print.

Aceste pagini pe care fiecare cititor le va ţine în mână şi le va răsfoi sunt un pachet complet despre ce e tehnologia acum. Mizăm, înainte de toate, pe informaţie şi pe-o analiză a momentelor în care prezentul ne găseşte."

Luminiţa Niţoiu, co-owner Playtech:

"Acest pas al lansării proiectului în print vine din aceeaşi perseverenţă care ne-a caracterizat dintotdeauna şi ne bucurăm că putem contribui la dinamizarea pieţei de print, într-o perioadă în care cei mai mulţi nu consideră că acest lucru mai este posibil."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • PlayRichTech PlayRichTech
    'are' bani băieții. :)))
  • Cristi Cristi
    In online sunteti buni spre foarte buni. Va urez sa fiti asa si in editia tiparita. Hai noroc!

Trimite un comentariu

sus