Skip to main content

Simona Halep, într-o caricatura Charlie Hebdo: “Fiare veeechi, fiare veeechi”

 
Simona Halep, într-o caricatura Charlie Hebdo: “Fiare veeechi, fiare veeechi”

Caricatura in saptamanalul Charlie Hebdo. Subiect: Simona Halep. In caricatura, Simona Halep ridica trefeul si striga: „Feraille! Ferraille!”. Adica Fiare veeechi! Fiare veechi!

Publicitate

Legenda: O româncă a câştigat trofeul Roland Garros. Caricatura a fost postat de scriitorul Dan Alexe, pe contul lui de Facebook.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • calu lu fat-frumos calu lu fat-frumos
    Asta e stilul lor. Asta cauta, provocari de-astea infantile la limita. Faptul ca lumea i-a sustinut atunci este pentru ca nimic nu justifica masacrarea unor ziaristi, sa nu amestecam lucrurile, dar nu inseamna ca trebuie sa si inghiti orice mizerii de-ale lor si sa le arati ca ce fac ei e riscant si libertatea de exprimare are niste limite. De remarcat si aplaudat reactia Ambasadei Frantei. Iar aia care s-au luat de madame Macron n-au minte, alti inteligenti si aia.
  • Sebi. C. Sebi. C.
    Vreau sa mai adaug ceva, Simona este de etnie macedoneana, putea fi de etnie ***, ce-i cu asta de incearca romanii rasisti gen CTP sa se delimiteze de rromi? Romania este o tara bazata pe cetatenie, nu pe tribala legatura de sange.
    Am vazut pe pagina fb a CH ca unii romani se leaga de varsta primei doamne a Frantei, asta-i alta greseala.
    In final....bineinteles Gadea, nu putea el sa nu dea cu bata in balta. Siropos fara logica, el s-a referit la ''turnul'' lor facut din fier, ca si cum asta ar avea vreo legatura cu orice.
  • Sebi. C. Sebi. C.
    @Moc
    Libertatea de exprimare inseamna oficial, legal, ca nu vei merge la inchisoare pentru ideile tale, dar nu te protejeaza de dezaprobarea publicului. Si totusi, in mod nedrept, in UK, Tommy Robinson este la inchisoare pentru ideile sale...asa ca romanii nu au nevoie de lectii de democratie.
  • danutababei danutababei
    Așa e mad79 , dar sunt atât de *** că nici nu stiu care si cum se atribuie !
  • Theo Theo
    ***
  • Moc Moc
    Uuuu pe Pagina de media sunt oameni adusi cu autocarele ce se roaga la Dumnezeu sa le fie rau celor ce nu vad lumea ca ei, apar initiative civice de blocare a libertatii de opinie, unii chiar jubileaza in sufletul lor ca acum cativa ani au fost omorate cateva persoane la CH fiind oarecum in asentiment cu criminalii. Bravo romani, meritati sa deschideti gura si sa va impartasiti opiniile exact ca inainte de 1989.
  • Cris Cris
    Eu nu am cont de facebook dar,daca se oferă cineva sa imi transmite mesajul,care ar suna asa :
    Bonjour,mes idiots de Charlie Hebdo....Vous avez merite ,entierement,les bulletts de vos concitoyens...o,la la,...mais,je ne,comprend pas,comme,des teroristes comme vous,il y existe, ancore.Ah,mon chanson prefere est interprete de JOE DASSIN:Et si tu n'existais pas..mes omages,mes petits dodo,joujou,etc?Ah,cat de mult urasc franceza.
  • mad79 mad79
    Simonaa a castigat Susanne Lenglan,nu Coupe des Mousquetaires care este in poza!
  • Mihai Mihai
    Ce pretentii sa ai? Oamenii respectivi au probleme mintale,dupa glumele cu copilul refugiat mort pe plaja ce sa asteptam?
  • JNC JNC
    Bai fazanilor... Ati uitat cand va puneati toti steagul Fratei, pe profilele de FB, si scriati „Je suis Charlie”, dupa atentatul de la sediul revistei respective? Asa va trebuie... sincer!
  • Sebi. C. Sebi. C.
    Mobilizati-va, sa-i blocam. Acum ori niciodata. Charlie Hebdo mereu face aceeasi gluma. Cand a fost meciul Romania-Franta au spus ca romanii au fugit cu banul arbitrului, cand Cristian Mungiu a castigat la Cannes au spus ca e cersetor, acum asta. Blocati tot ce se poate.
  • bing bing
    intrati pe facebook, cautati pagina oficiala Charlie Hebdo si dati-i Raport
    >> Cred că nu ar trebui să fie pe Facebook >> Conţine limbaj care incită la ură >> Unei rase sau unei etnii
    cand se stand multe raportari, facebook dezactiveaza sau sterge pagina respectiva
  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    Nu va ajuta Dumnezeu Franţei la fotbal! Specia de pubintelectual franţuz care crede că a învăţat de la Marx sau de la Goebbels că banii n-au miros! Ce e grav e că gluma are conotaţie rasistă şi poate atrage boicotarea supermarketurilor.
  • Sebi. C. Sebi. C.
    Sunt o persoana care poate aprecia o gluma incorecta politic, atat timp cat este o gluma buna. Din pacate, francezii nu au umor, umorul nu face parte din gena lor. Despre Charlie Hebdo sunt de acord cu Rona Hartner care a spus ca e trist ca au fost victimele extemistilor, dar nu, nu este o revista de calitate (referindu-se si la glumele despre romani) si este de apreciat ca Hartner a spus-o atunci, la cald, cand toata lumea zicea numai de bine.

Trimite un comentariu

sus