Skip to main content

Un Faimos de la Exatlon va face o nouă emisiune la Kanal D

 
Un Faimos de la Exatlon va face o nouă emisiune la Kanal D

Kanal D pregătește o nouă emisiune cu unul dintre foștii concurenți de la Exatlon, din echipa Faimoșilor. 

Catalin Cazacu va prezenta, în curand, la Kanal D, show-ul concurs „Cash Taxi”, un format international produs în numeroase țări din întreaga lume.

Publicitate

Cazacu va intra in pielea unui taximetrist care isi va rasplati clientii cu bani, daca acestia ii vor raspunde corect unei serii de intrebari. Pasagerii, oameni obisnuiti care urca in taxi cu intentia fireasca de a ajunge la o destinatie, vor avea surpriza sa il recunoasca in postura soferului pe Catalin Cazacu. Ei vor decide pe loc daca intra sau nu in joc si, odata cursa inceputa, vor avea la dispozitie 30 de secunde pentru a raspunde la fiecare intrebare.

„Te urci in taxi si castigi, nu platesti! Sunt intrebari la care poti raspunde fara sa stai prea mult pe ganduri, e o joaca prin care poti ajunge la destinatie distrandu-te si castigand bani in acelasi timp! Abia astept sa inceapa filmarile, acestea se vor desfasura pe litoral! Daca vedeti taxiul meu de lux, va rog sa imi faceti semn, veti avea parte de un sofer simpatic si generos!” , spune Catalin Cazacu.
 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Pasagerii, oameni obisnuiti care urca in taxi cu intentia fireasca de a ajunge la o destinatie, vor avea surpriza sa il recunoasca in postura soferului pe Catalin Cazacu"...de parca acest Cazacu ar fi o celebritate cunoscuta de toata lumea.

Trimite un comentariu