Skip to main content

Antenele se vor vedea şi în reţeaua Akta după ieşirea din must carry

 
Antenele se vor vedea şi în reţeaua Akta după ieşirea din must carry

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel şi ZU TV vor continua sã fie distribuite şi în reţelele de cablu ale AKTA Telecom şi Digital Cable Systems, anunţă compania.. Cele douã societăţi au avize de retransmisie pentru 4.200 de localitãţi la nivelul întregii ţări, mai spun aceştia.

Publicitate

În luna iunie 2018, trustul Intact a anunţat ieşirea posturilor sale tv din “must carry” şi încheierea unui parteneriat cu grupul RCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv. Ca urmare a ieşirii din must carry, operatorii de cablu trebuie să plătească pentru a putea retransmite cele cinci televiziuni ale grupului.

Antenele au bătut palma, până acum cu RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange, AKTA Telecom, Digital Cable Systems şi alte câteva zeci de societãţi de distributie cu acoperire localã şi regionalã. De asemenea, existã discuţii cu ceilalţi distribuitori de programe tv, cu scopul încheierii contractelor de retransmisie. Marele absent rămâne însă compania Telekom.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    Cum spuneam, antenele sunt prea valoroase ca audienta pentru cablisti. Daca ne aducem aminte cati s-au carat de la digi dth cand au scos antenele... ne putem da seama ca nici un cablist nu vrea sa piarda clienti. Telekomu' nu isi permite sa piarda clienti si sa mai piarda canale din lista. Si asa ei au hemoragie in lista... Deci vor fi peste tot in ciuda #rezist si a celor cativa *** care nu inteleg ca exista telecomanda si poti sa ii ucizi cu ea daca nu iti plac. Succesuri!
  • Mihai Mihai
    Antenele au semnat și cu Telekom. :)
  • Contraexpertul Contraexpertul
    @Iuli,
    unul care scrie "v-a oferii" ar trebui sa se cam abtina de la aprecieri legate de continut. De fapt, ar trebui (sau a-r trebuii, cum ai zice tu) sa se abtina de la comentarii, in general.
  • Iuli Iuli
    Daca Telekom nu ii accepta, are de castigat rivalul si eternul Digi!

    Chiar daca multa lume nu suporta Antena 3, celelalte posturi din trust ofera continut ok (fara Antena Stars), chiar daca multora nu le place.

    P.s.: Daca nu ar exista competitie, vom avea o televiziune care v-a oferii doar continut de slaba calitate.
  • Cristian Cristian
    Pe Digi Tv Satelin vor intra anetenele ?
  • geo geo
    Sa intelegem ca Antenele si surioarele lor nu mai sunt in reteaua Telekom sau vor fi pana la finalizarea "negocierilor" ?
  • Cris Cris
    Telekoncert,fii copil isteț,esti de-ai lui Santa Klaus,nu ceda,***,în fața *** Voiculescu..sunt sute de canale tv,care pot inlocui gogosile cu smoală,a la Gadea,Badea,etc

Trimite un comentariu

sus