Skip to main content

TVR a anunţat artiştii invitaţi să concerteze la Cerbul de Aur. Delia, Andra, Carla's Dreams sau The Motans, printre nume

 
TVR a anunţat artiştii invitaţi să concerteze la Cerbul de Aur. Delia, Andra, Carla's Dreams sau The Motans, printre nume

Televiziunea Română a anunţat artiştii din România care vor urca şi vor susţine concerte pe scena Festivalului Internaţional Cerbul de Aur, de la finalul lunii viitoare. Concursul va avea loc între 29 august şi 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Publicitate

Astfel, la aniversarea de 50 de ani de la prima ediţie, invitaţii speciali din industria muzicală românească sunt care vor concerta pe scena din Piaţa Sfatului sunt:

  • Andra
  • Delia
  • Horia Brenciu
  • Loredana
  • The Motans
  • Carla’s Dreams
  • Flavius Teodosiu
  • The Humans, reprezentanţii României la Eurovision 2018

O parte dintre vedete au deja experienţa Cerbului de Aur. Mai exact, Andra a fost premiată la ediţia din 2005 a concursului.

Horia Brenciu a urcat pe scena Cerbului de Aur în 2008 alături de HB orchestra, iar Loredana a avut nu mai puţin de trei apariţii de-a lungul timpului, fiind şi coprezentator al evenimentului din 1996. De asemenea, a susţinut un recital la ultima ediţie, în anul 2009.

Saxofonistul Flavius Teodosiu a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali precum Jennifer Rush, Joe Cocker, Lionel Richie, Chris de Burgh, Gloria Gaynor, Johnny Logan sau Michael Bolton.

Perioada de înscrieri pentru competiţia s-a încheiat, iar 111 artişti din 22 de ţări concurează pentru premiile, în valoarea totală, de 65 de mii de euro.

Aceştia vin şi din ţări precum Italia, Suedia, Marea Britanie, San Marino, China, Kazahstan, Israel, Turcia, Germania, Franţa, Malta sau Moldova.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    lidia isac a dat cu mucii in fasole pentru moldova la eurovision in 2016! cand noi nici n-am participat macar! ce cauta si asta la cerbul de aur!
  • anonim anonim
    de eleni foureira nu am zis spus nimic! dar abia astept sa o vad daca va canta! am vrut sa uit cine a castigat concursul eurovision anul acesta! dar nu am putut si am ras in hohote cand am vazut-o pe aia grasa netta barzilai cum a scapat trofeul:)) si l-a spart! i-au dat altul da mai mic:)) pai daca pe ala mare l-a spart! crapat! sa zica spuna mersi ca nu au pus-o sa plateasca! pentru distrugere! ca asta ar fi meritat! nu stiu si nici nu am sa inteleg vreodata denumirea asta de diversitate la eurovision:)) la eurovision stiu ca trebuie sa fii homosexual gay bisexual nebun ticnit sonat ca sa castigi:)) din pacate asta se si vrea o manipulare in toata regula! in toata splendoarea:)) legat de eleni foureira pot sa zic spun ca ea a meritat sa castige concursul! dar na nu intotdeauna botoxul si siliconul castiga:))
  • anonim anonim
    sunt de acord cu andra delia matache the motans si carla's dreams dar si the humans! astia ce au facut la eurovision totusi ca au plecat de acolo cu coada intre picioare! asa reprezentanti dinastia clar ca nu ne mai dorim deloc! nu stiu de ce au fost astia alesi de frumusete! ca de altceva chiar nu stiu nu imi vine in minte! lasa ca la anul ne bagam frumos mintile in cap si sa speram ca alegem ceva ca lumea pentru eurovision! the humans nu au nici un fel de experienta la nimic! de aia nici la eurovision nu au reusit sa culeaga laurii! sa se duca bai nene la x factor la vocea romaniei la romanii au talent oriunde! si dupa aia sa aiba pretentii de eurovision!
  • DOINA PALADE DOINA PALADE
    Mie imi place ca s-a reluat si abia astept ! Daca se reia si Mamaia ma declar multumita !!!
  • Fischer Angelika Fischer Angelika
    Dragi organizatori,
    ma numesc Angelika Fischer din München si in numele mai multori fane ale Interpretului Cristian Pomohaci, am dori sa va propunem sa fie invitat la Cerbul de Aur si acest interpret de valoare al cantecului popular romanesc. Chiar dorim sa ne rezervam bilete la acest mare spectacol.
    Va dorim succes: Angelika Fischer, Elena Föller, Elisabeth Ludwig, Aurelia Maier, Adriana Vintila.
  • an an
    Eu nu cred ca vor fi recitaluri cu Mama sunt beata din bun simt si respect pt Tvr... In rest... O sa fie okay... cred...urma sa vina posibil si Eleni Foureira ocupanta locului 2 Eurovision...
  • Stroe vasilica Stroe vasilica
    !!!!!!!!! CA LA ZILELE COMUNEI POCREACA!!!! ACEEASI MAMA SUNT BEATA,ANDRA CU INFATISAREA LAMENTABILA SI PENIBILA,REPERTORIUL,INDOIELNIC...ALDE ADI MINUNE???ADI VIJELIE????MATUSTOIAN????OCTAVIAN URSULESCU????DAR CARMEN SERBAN???(N ARE BIBLIOTECA MOBILA,VOLANTA????!)
  • Miriam Racord Miriam Racord
    Eu mă voi uita!
    Îmi pare bine că sunte multe nume din țară.
    Sper că, cel puțin de anul viitor, va apare și festivalul de la Mamaia.
  • Adi Adi
    Depus e o *** și vulgara , Andra la fel , mândra de pepenii ei și de incultura ei , Carpas Dreamscape cu heroina și alte penibilitati care frizează grotescul, dar voce ioc.
  • Alin Alin
    @liviu sora - si legatura cu articolul care este? Crezi ca intereseaza pe cineva ce ai visat tu noaptea trecuta? Apare numele lui Tudor undeva in articol? Sau te-ai gandit tu sa te bagi asa ca strampii in cur doar de dragul de a exista si tu in peisaj?
  • Sãndel1 Sãndel1
    Nici mãcar un nume de acolo nu are valoare. Toți sunt "vedete" fãcute de televiziuni, concerte din bani publici și promovãri la posturile de radio comerciale (toate din pãcate). Sper totuși sã se descopere o voce bunã dublatã și de o personalitate care sã nu punã banul ci muzica pe primul loc.
  • livia pilă livia pilă
    Numai The Human''s lipsea de acolo avînd în vedere penibilul evolutiei lor de la Eurovision. De care nu e fac de vină numai ei, ci și Doinița Gradea, Iuliana Marciuc si colaboratorii externi Cătălin Cătoiu si Năstse, acesștia angajati la ordinul ferm al Gabrielei Vrinceanu. Gradena da cu tifla Consiliului de Administrație. La fel face si Smaranda Vornicu. Degeaba se numește ea astfel. Se pare ca a mostenit numai o parte- aceea evocată de I. D. Sîrbu- din personalitatea tăticului domniei-sale. Și, pe urma, să-i amintim cucoanei, pesedista din cap până în picioare, versurile din Romeo și Julieta. Un nume, cei-i un nume? Când nema putirinta! Fraza utlima e de la mine. Cu drag, a voastră adevărata Livia Pilă
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Bine ca nu l-au chemat pe Chirila. Asta-i obonat la concerte pe bani publici. Anul asta, putin si cu ajutorul meu, nu a mai fost chemat la zilele unui oras. Sper si altora sa le vina mintea si sa il lase sa ghiorlane doar la intruniri cu #.
  • mile mile
    nume mari , este bine

Trimite un comentariu

sus