Skip to main content

Bendeac va avea un co-prezentator la X Factor: Malone din Băieţi de oraş

 
Captura Antena 1 din Baieti de Oras
Captura Antena 1 din Baieti de Oras

Antena 1 anunţă încă un prezentator la show-ul X Factor, după retragerea cuplului Răzvan şi Dani. Astfel, Bendeac va fi secondat de Vlad Drăgulin, actor în serialul Băieţi de oraş şi În puii mei.

Publicitate

Mihai Bendeac:

„Nu am niciun fel de siguranţă, nu ştiu ce o să se întâmple, o să intre primul concurent şi sper să ne ajutăm unul pe celălalt. Am simţit nevoia să nu fiu singur. Şi, totodată, cineva trebuie să aibă grijă de concurenţi până ajung efectiv în backstage. În plus, Vlad este aici pentru că aşa merită! Şi-n sens pozitiv, şi-n sens negativ”.

Reamintim că Mihai Bendeac a devenit prezentator al X Factor de pe Antena 1, după şapte sezoane cu Răzvan şi Dani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silvia Silvia
    Nimeni nu va fi ca Ioan Gyuri Pascu, el ar fi putut face orice, si Seinfeld, orice.
  • mile mile
    de ce nu face calinescu acum, nu mai prind glume cu politicieni
  • grasutu de la 6 grasutu de la 6
    Pacat ca Bendeac s-a focusat pe umor de-asta pentru re tarzi cu poante de cartier marginas de service auto descoala ajutatoare in loc sa se ocupe de chestii mai subtile si mai inteligente. Are subiecte la greu si din politica si din viata de zi cu zi si din orice domeniu. Mai ales daca le-ar face si la zi cum le facea Calinescu in Chestiunea zilei.
  • mile mile
    geo, si ce , in america prezentatorii de la nbc merg la abc ca invitati
  • F F
    Nu mi se pare inspirata decizia, dar tot sunt peste Razvan și Dani.
  • geo geo
    Doamne...i-a tunat si i-a adunat.
    Adevarul e ca Antenele nu prea au vedete.
    Altfel nu se explica desele aparitii la stirile Antenei Stars ale Andreei Esca, ale fiicei Andreei Esca...ultima chiar azi - Andreea Esca s-a distrat la petrecerea sotului Deliei - oare astia de la Antena Stars habar nu au ca Esca lucreaza la un post de televiziune din compania concurenta ?
  • Liviu Sora Liviu Sora
    Nici o schimbare nu este rea. In ultima vreme baietii astia nu au facut mare branza. "Baieti de oras" este un mare fas. Sper ca aici vor face treaba buna.
  • Mihail Mihail
    Eu zic ca daca sunt pusi pe caterinca, se duc pe scena cu concurentul, fac ca toti dracii, au sanse. Mai ales ca la XFactor apar tot felul de concurenti.
  • Iuli Iuli
    Cred ca este cea mai proasta alegere facuta de Antena pe anul acesta
  • Sandy Bell Sandy Bell
    Exact ce spuneam eu la articolul precedent despre Bendeac. Acum este moda cu 2 prezentatori barbati (Smiley si Bartos, Razvan si Dani), totul a inceput de la Ant si Dec din UK.

Trimite un comentariu

sus