Skip to main content

BURTIERĂ. România TV şi obsesia pentru Soroş. Cum a fost legat Oreste şi dosarul de droguri, în care a fost audiat ca martor, de magnatul "malefic"

 
BURTIERĂ. România TV şi obsesia pentru Soroş. Cum a fost legat Oreste şi dosarul de droguri, în care a fost audiat ca martor, de magnatul "malefic"

Ştirile România TV "gravitează" în jurul obsesiei pentru Soroş, temă care a revenit în agenda postului, după o perioadă de pauză.

Publicitate

Dosarul de droguri în care Oreste Teodorescu este audiat în calitate de martor a fost legat de postul de ştiri tabloid de tema miliardarului "vinovat de serviciu".

Burtiera postului: "Adeptul lui Soroş de la Realitatea, Dosar de droguri".

Mai multe vedete, printre care creatorul de modă Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu şi Oreste Teodorescu, au fost audiate, joi, la sediul DIICOT Ploieşti, în calitate de martor într-un dosar de trafic de droguri, conform Mediafax.

Reamintim că România TV a reluat recent tema Soros în urmă cu câteva zile. Pe post a fost prezentată o lungă listă cu artişti, publicitari, ONG-uri şi jurnalişti, despre care s-a spus că ar face parte dintr-o presupusă „reţea Soros”. Tudor Chirilă, CTP, Pleşu, Cărtărescu, Oana Pellea, Victor Rebengiuc, Mihail Şora şi Marian Godină au intrat în colimatorul celor de la România TV (pe larg despre subiect, AICI).

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adeziv Sclipitorul Adeziv Sclipitorul
    Eu nu cred că Oreste a tras pe nas.
  • Mile Mile
    Antena 3 e singura televiziune de stiri neutra.
  • Mile Mile
    Foarte bine , să dovedească care este interesul lui in romania si sa aduca probe , dar nu să acuze niște persoane așa, la mișto doar ca presupuneri
  • Silvia Silvia
    @Mile, foarte bine, sa-i condamne la moarte pe corupti.
    Despre Soros, sa nu uitam ca el nu neaga nimic, din contra, el spune ca se va implica mereu, oriunde pe glob, cu scopul sa faca "dreptate sociala si sa evite genociduri". Ce convenabil, paravanul perfect.
  • hahaha hahaha
    @silvia - si care sunt posturile ale de stiri NEUTRE? hahaha.
  • mile mile
    liviu, nu ai inteles nimic , astea sunt mizerii nu stiri, silvia , chiar daca ar fi asa , mai bine drogati decat corupti, e treaba fiecaruia daca se drogheaza, dar coruptii trebuie condamnati la inchisoare pe viata sau moarte
  • Adi Adi
    Parca vad ca CNA o sa ii amendeze ,,drastic,, cu o.....somatie!
  • Silvia Silvia
    Intr-o lume libera tebuie sa existe posturi de stiri. Unele sunt neutre, altele au politica lor, altele mint (iar minciuna este ilegala si pentru asta se plateste), iar telespectatorii au datoria sa gandeasca si sa stie ce sa inteleaga. Cred ca sunt reale ambele subiecte (Soros si drogurile). Agentii de influenta ai lui Soros sunt de tot rasul, sunt oameni de care nu tine nimeni cont in Romania, iar treaba cu drogurile...surprinde pe cineva ca aceste personaje au "degustat"? M-a amuzat cum arata Oreste la audieri.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @ Mile Intr-o tara democrata nu canalele de stiri sunt problema. Daca tu gandesti ca trebuie interzise inseamna ca ai o problema. Ei isi pot face programul cum doresc si sa difuzeze ce doresc, noi ne-am nascut cu creer sa ne dam seama ce este manipulare si ce este adevar. Exe CNN-ul ai vazut cate ineptii difuzeaza toata ziua? La noi problema este cu cei care cred ca facebook-ul este o sursa de informatie si nu isi dau seama ca sunt dusi de nas, cu serviciile secrete care se implica in viata oamenilor si manipuleaza politic, cu ONG-urile finantate de alte tari (in SUA le numesc "agenti straini"), cu prostimea care nu intelege o iota din nimic si se lasa manipulati ca si cum ala ar fi scopul vietii lor. Astea sunt problemele Romaniei.
  • Mile Mile
    Foarte bine , atunci românia merita asa
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Mile Pentru ca Suedia este un experiment in mai multe domenii? Zic si eu asa.
  • Mile Mile
    Nu mareane , cele două posturi există pt așa e românia, de ce nu există niciun fost de știri in suedia
  • marian marian
    Atata timp cat va exista cele doua posturi Romania va decadea in ultimul hal

Trimite un comentariu

sus