Skip to main content

VIDEO. De pe TV, în online. Mircea Radu a lansat un proiect video cu producătorii Ie, Românie

 
VIDEO. De pe TV, în online. Mircea Radu a lansat un proiect video cu producătorii Ie, Românie

Mircea Radu spune „Povești cu gust”. Realizatorul TV a anunțat lansarea proiectului video Povești cu gust, în colaborare cu doi producători de televiziune, altături de care Mircea Radu a dezvoltat și proiectul Ie, Românie, de pe Antena 1. Povești cu gust cu prinde zona de materiale video, dar și o platformă ce promovează diferite zone din România, rețete, povești, și locuri de cazare.  

Publicitate

„Mircea Radu străbate satele şi cătunele munţilor cetăţilor dacice ca să afle de la oamenii locului legende, poveşti şi – nu în ultimul rând – reţete autentice”, potrivit prezentării de pe pagina proiectului Povești cu gust. 

Realizatorul TV lucrează la acest proiect alături de Marius Toader, creatorul formatului Mom Made Me a Star şi producător al multor emisiuni de referinţă pe piaţa de televiziune din România, și Adrian Robe, producător şi regizor de emisiuni tv şi film documentar, co-creator alături de Marius Toader al formatului tv Miss Fata de la ţara.

Cum se susține proiectul? Aflăm chiar de pe site-ul Povești cu gust: 

„Proiectul este sprijinit pe plan local atât de primăriile comunelor pe raza cărora se află cetăţile dacice, cât şi de organizaţiile judeţene de profil precum Agenţia de Dezvoltare Economică-Socială a Judeţului Hunedoara şi Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice Hunedoara.”

Cei trei au încheiat deja un parteneriat cu  Agenția de Dezvoltare Economico-Socială Hunedoara și cu Asociația Producătorilor de Produse Tradiționale și Ecologice Hunedoara. Parteneriatul a fost prezentat deja într-o conferință de presă la care au fost prezenți președintelui CJ Hunedoara Mircea-Flaviu Bobora și a vicepreședintelui CJ Sorin Adrian Vasilescu, am semnat parteneriatul cu

Reamintim că Mircea Radu a revenit la Antena 1 în primăvara acestui an pentru proiectul Ie, Românie, pus la bătaie cu Las Fierbinți și Românii au talent, de pe Pro TV. Emisiunea n-a performat, și în scurt timp a fost redusă de la două ediții, la una pe săptămână. Producția a fost scurtată apoi, astfel încât s-a încheiat fără a mai avea finala anunțată inițial, după cum Paginademedia.ro a anunțat AICI

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu