Skip to main content

Digi24 are un nou reporter pe politic. Cu experienţă la Antena 3 şi România TV

 
Digi24 are un nou reporter pe politic. Cu experienţă la Antena 3 şi România TV

Faţă nouă la Digi24. Televiziunea de ştiri a RCS are un nou reporter pe zona de politic/ Guvern. Este vorba despre Anca Orheian, cu experienţă tot pe politic la posturi precum Antena 3 şi România TV.

Publicitate

Anca Orheian a lucrat până luna trecută la postul Antena 3, dar şi pentru Observatorul Antenei 1. Anterior, ea a fost timp de mai mulţi ani la România TV.

Anca Orheian a absolvit şcoala Intact Media Academy, în 2011.

Reamintim că recent, Cristina Sbîrn, reporter acreditat pe Guvern, a părăsit Digi24 şi a intrat în PR, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ce credibilitate sa ai cind sari de la o extrema la alta ! daca ne-ar fi spus si motivul miscarii poate ne-am fi luminat dar asa ramine doar partea financiara deci este o mercenara
  • Asta nu e nimic. Culmea va fi când îl vom vedea pe Cristache-Sărmăluță la Digi 24.
  • @Liviu Sora ... nu confunda angajatii de rand cu politicile la nivel de conducere ale celor doua posturi. Un simplu reporter, un cameraman sau un producator sunt low level. E ca si cum baiatul care sudeaza portierele la fabrica Mercedes se muta la Renault... Cand o sa-l vezi pe Gadea la Digi24 sau pe Prelipceanu la Antene, atunci ar fi nasol... pana atunci e doar apa de ploaie. Nu sunt foarte multi oameni dispusi sa faca meseria de reporter, asa ca nu e de mirare faptul ca au angajat-o pe fata aia. Nu ar fi prima si nu va fi nici ultima. Am vazut si reporteri de la Realitatea angajati la RTV sau de la B1 la Antena...
  • Sigur a avut nevoie de o exorcizare inainte de angajare, sa-l scoata pe necuratul3.6 din ea. Acum poate e om normal ;-)
  • Antenele nu sunt bune, dar fostii angajati de acolo sunt foarte profesionisti. Cum vine asta? Intreb pentru ca stiu ca cei de la digi24 sunt foarte profesionisti. Nu? A dracului manipulatori!!!

Trimite un comentariu

sus