Skip to main content

Iuliana Tudor caută din nou Vedeta populară, pentru sezonul al treilea al show-ului de pe TVR

 
Iuliana Tudor caută din nou Vedeta populară, pentru sezonul al treilea al show-ului de pe TVR

TVR 1 se pregăteşte pentru al treilea sezon al emisiunii de talente Vedeta populară, prezentată de Iuliana Tudor. Postul anunţă faza preselecţiilor.

Publicitate

Târgu Jiu, Alba Iulia, Bistriţa, Timişoara, Suceava, Tulcea şi Bucureşti sunt oraşele în care Iuliana Tudor şi echipa emisiunii Vedeta populară organizează preselecţii pentru sezonul al treilea al talent-show-ului de folclor.

Iuliana Tudor:

Fie că eşti începător sau ai deja experienţa scenei, dacă ştii că vocea ta merită să fie ascultată de o ţară întreagă şi vrei să fii vedetă, vino să te cunoaştem!”

Preselecţiile pentru talent-show-ul de folclor Vedeta populară de la TVR 1 sunt programate astfel:

  • 11 iulie, orele 12.00 – 18.00, la Târgu Jiu, la Teatrul Elvira Godeanu;
  • 17 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Alba Iulia, la Casa de Cultură a Studenţilor;
  • 18 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Bistriţa, la Centrul Cultural Dacia;
  • 24 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Timişora, la sediul TVR Timişoara;
  • 31 iulie, orele 10.00 – 18.00, la Suceava, la Teatrul Matei Vişniec;
  • 02 august, orele 10.00 – 18.00, la Tulcea, la Palatul Copiilor Tulcea;
  • 10 august, orele 10.00 – 18.00, la Bucureşti, la sediul Televiziunii Române.

Regulamentul concursului poate fi accesat pe www.tvr.ro, la pagina emisiunii Vedeta populară.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • e o emisune foarte buna, ar trebui insa sa se gandeasca sa imbine si cu prezentarea zonelor din care fac parte concurentii... clipuri scurte dar cuprinzatoare... cu traditii, obiceiuri, prezentarea unor retete (intr-un minut) facute de mamaite... poate chiar asta sa ii puna pe fiecare, sa arate in fiecare editie o traditie, un dans specific (nu neaparat interpretat de concurent, dar sa acompanieze piesa)... fiecare interpret sa poarte tinute specifice 100%, traditionale (ajutati de televiziune, daca ei nu le au si sa le prezinte pe scurt insemnatatea)
    e o emisiune destul de comerciala si prin ea se pot transmite multe... eu as transforma televiziunea in cu totul ceva interactiv, pe tot parcursul as pune trimiteri pe site cu detalii despre haine, despre piese (asculta si in interpretarea nu stiu cui, vezi cum se realizeaza o ie)... Televiziunea nu trebuie sa fie statica... poate citeste dna Iuliana Tudor si implementeaza ceva interesant si nemaivazut :D ... rating nu stiu daca trebuie sa aibe foarte mult... aceste emisiuni de folclor (updatate pentru secolul nostru) trebuie sa bage pe gat romanilor ideea ca nu e desueta traditia noastra... grecii sunt cel mai bun exemplu (nu prea poti sa te gandesti la greci fara farfurii sparte si pantofi cu ciucuri, hai ca si noi suntem unici cumva...sa ne pastram traditia!

Trimite un comentariu

sus