Skip to main content

Mişcarea România Împreună, condusă de Dacian Cioloş, şi-a lansat site de ştiri, „în contextul în care manipularea a atins cote îngrijorătoare”

 
Mişcarea România Împreună, condusă de Dacian Cioloş, şi-a lansat site de ştiri, „în contextul în care manipularea a atins cote îngrijorătoare”

Mişcarea România Împreună (RO+), condusă de Dacian Cioloş, şi-a lansat propriul site de ştiri, demersul fiind motivat de un context în care "manipularea a atins cote îngrijorătoare", iar coaliţia aflată la putere "controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile şi publicaţiile româneşti", notează Digi24.ro.

Publicitate

Site-ul are secţiuni de Ştiri, Editoriale şi Revista Presei.

Manager de proiect al site-ului este Dan Ionescu, consultant politic, fost ziarist şi membru în mişcarea civică Platforma România 100. De partea editorială se ocupă echipa de comunicare a Ro+, condusă de Liviu Iolu, fondator Mişcarea Romania Împreună şi fost purtător de cuvânt în Guvernul Cioloş, din informaţiile Paginademedia.ro.

Ce spun reprezentanţii platformei despre noul site:

ÎmpreunăpentruRomânia.ro este un site asumat de Mişcarea România Împreună (RO+). Facem încă de la început această precizare în spiritul transparenţei şi onestităţii care ne caracterizează toate acţiunile.

În contextul în care manipularea a atins cote îngrijorătoare, iar coaliţia de guvernare controlează direct sau indirect o mare parte dintre televiziunile şi publicaţiile româneşti, considerăm că un site de ştiri asumat de mişcarea noastră politică este necesar pentru a combate ştirile false sau zvonurile în cascadă despre noi.”

ÎmpreunăpentruRomânia.ro va fi locul în care românii pot găsi informaţii reale şi actualizate despre acţiunile, gândurile şi despre activitatea politică a membrilor Mişcării România Împreună şi activitatea civică a Platformei România 100. Site-ul nu va reflecta doar viaţa RO+ şi a membrilor fondatori, ci va pune în context informaţii din ţară şi din lume relevante pentru cetăţenii acestei ţări, fie ei susţinători sau nu ai Mişcării România Împreună.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Silvia Da, in cazul asta sunt total de acord cu tine. Ma gandeam ca te referi la 2014.
    La Ponta nu a fost numai aroganta. A fost si prostia de a crede ca si-a putut atrage oamenii sistemului de partea lui.
    Sper ca lucrurile astea sa se termine (fake news, acuzatii de lovituri de stat, statul de drept pazit...). Vreau sa imi cresc copilul intr-un stat intreg la cap si sa se termine odata cu rozboaiele intre servicii si oamenii politici in fuga lor dupa putere si furtisaguri.
  • tbancu tbancu
    Inteleg ca ii trebuie o platforma de propagat mai eficient fake-news-uri!!.. Pentru ca imi aduc aminte de fake-news-ul propagat de Ciolos (victimina unui viol obligata sa stea la aceeasi masa cu violatorul).
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Site-ul ăsta e la fel de site de ştiri pe cât e Mişcarea Soroşisto-Cioloşistă de partid, absolut deloc. Nici până acum nu s-au deranjat să se înscrie oficial ca partid, deşi pretind că sunt. Chiar din prezentarea de mai sus reiese clar că asta nu-i nimic mai mult decât o platformă online de propagandă. Din fericire, înţeleg că ei sunt deontologi şi nu manipulează, spre deosebire de restul lumii.
  • Silvia Silvia
    @Liviu Sora
    Ma refer la Crin Antonescu din 2009 cand era sigur ca va fi turul doi, sau Nicusor Dan care credea ca are sanse in fata lui Firea la capitala. Ambii se bazau pe complimentele primite pe net si nu asta este realitatea. Treaba lor daca se imbata cu apa rece. Dupa parerea mea, Iohannis a castigat pentru ca Ponta a fost arogant, iar asta este o alta mare greseala. Cheia este modestia care sa nu para slabiciune.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Silvia Crin Antonescu daca ajungea candidat chiar avea sa castige alegerile fara probleme. Dacian Ciolos este un nimeni care nu a fost ales niciodata de nimeni. Norocul si relatiile l-au urcat in anumite functii unde a fost mai mult decat mediocru. Numai daca luam exemplul cand a fost premier. Pe Antonescu l-au sapat PDL-istii si baietii la costum. In locul lui au pus paiata asta care a ajuns presedinte prin emotia care s-a creea ca "PSD-ul nu lasa lumea sa voteze" si a tinut. De data asta nu va mai tine si nici baietii la costum nu mai au puterea necesara. In momentul de fata poate candida cine doreste, vor fi doar jucatori din alta liga.
    Daca Iohanis si Tariceanu nu patesc nimic... sigur ei vor fi in turul doi. Sunt convins ca PSD-ul il va sustine pe Tariceanu.
  • Silvia Silvia
    Dacian Ciolos face aceeasi greseala pe care a facut-o Crin Antonescu. Au prea multa incredere in astfel de lucruri. Daca te iei dupa ce ti se spune pe net (tie ca si candidat) ai impresia ca o sa castigi cu 99%. Dar acesti "alegatori" nu vor iesi din casa in duminica alegerilor. Mai bine ar face campanie in zonele PSDiste. Iar oamenii nu sunt prosti, stiu ca televiziunea manipuleaza. Pana la urma tot dezbaterea tv va face diferenta, cum a fost cu Basescu-Geoana si intrebarea despre vizita la Vantu. Aia a fost totul.
  • Radu Radu
    @liviu sora, livache tu ești tata, scrii sub pseudonim? Clipește de 2 ori dacă ești tu. In rest referitor la această publicație, sunt de acord cu tine, bani aruncați degeaba
  • Liviu Sora Liviu Sora
    De unde atatia bani sa tina toate starvurile astea in viata? Nu se plictisesc sa considere ca romanii sunt prosti?
    Bine, poate sunt si cativa prosti, dar marea majoritate le-a simtit mirosul... Va dati seama cata tristete pe servicii si finantatori ca tot aduc in fata tristii astia (Kovesi, ***, Ciolos...)? Niste nulitati exact ca neamtul. Din 22 mil nu avem si noi un roman corect sa il punem presedinte?

Trimite un comentariu

sus