Skip to main content

PREMIILE EMMY 2018. În premieră, Netflix, peste HBO ca număr de nominalizări

 
PREMIILE EMMY 2018. În premieră, Netflix, peste HBO ca număr de nominalizări

PREMIILE EMMY 2018. Nominalizăriile pentru gala Premiilor Emmy 2018, aflate la ediţia cu numărul 70, au fost anunţate joi, 12 iulie. Netflix este platforma de streaming care a adunat cele mai multe nominalizări, devansând pentru prima dată în 17 ani HBO, la numărul de nominalizări, scrie Variety.

Publicitate

Netflix a strâns un număr de 112 nominalizări, în timp ce HBO a avut 108 nominalizări.

Printre producţiile Netflix care au obţinut nominalizări se numără:

  • The Crown, cu 13 nominalizări.
  • Stranger Things, care a primit 12 nominalizări
  • Godless, cu 12 nominalizări
  • Glow, cu 10 nominalizări

De asemenea, câteva dintre producţiile HBO nominalizate în cadrul competiţiei se numără:

  • Games of thrones, cu 22 de nominalizări la categoria dramă
  • Westworld, cu 21 de nominalizări
  • Barry, cu 13 nominalizări
  • Last Week Tonight with John Oliver, cu nouă nominalizări
  • Silicon Valley, cu şapte nominalizări

Premiile vor fi decernate pe 17 septembrie, atunci când va avea loc Gala Emmy 2018. Anul trecut HBO a obţinut 29 de statuete, iar Netflix a câştigat 20.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "trebuie sa te limitezi la ce intelegi , si aia putin"
    Pai exact ca si tine, daca nu intelegi "Games of thrones".
  • Doru Doru
    "dar nu mai vorbiti de altii la ce se uita"
    "Mile", te-ai uitat in oglinda inainte sa scrii aici ? Cine a postat primul ?
  • Doru Doru
    "Mile", ce legatura are "acces direct" aici ? Emisiunea de pe "Antena 1" este destinata publicului rural (comercialul e foarte mic acolo), adica "***". Serialele mentionate pe aceasta stire sunt pentru tineri. Crezi ca se uita persoanele de peste 60+ ani la "Games of thrones" ?
    "ce documentare are discovery , are doar reality-uri"
    Daca tu consideri ca "Discovery" nu are documentare, este fix problema ta. Si ca sa iti raspund, decat asa zisele "reality-uri" de pe "Pro TV", "Antena 1", "Kanal D" si alte posturi, mai bine ma uit pe "Discovery", la "American Chopper", "Pawn Stars" (Asii Amanetului), "Storage Wars" (Razboiul depozitelor) etc...
  • F F
    Om obsedat se pare dincolo de antena, ce penibilitati mai arunci pe aici? Ce legătură au obsesiile tale cu game of thrones? Este simplu. Daca vii si arunci cu gunoi intr-un serial cu nota mare pe imdb, dar și multi-premiat în modul ăsta, înseamnă ca problema este la tine. Un om educat ar spune ca serialul nu este pentru el, dar tu preferi sa arăți tuturor cât gunoi ai de împărțit. Nu, mulțumim. :))
  • mile mile
    cei f , gata nu mai vreti documentare si calitate, programe de calitate sunt dar putini privitori, stiu ca pt tine telecomanda se opreste la 10 canale , dar nu mai vorbiti de altii la ce se uita, nu mai aveti argumente , ati abandonat , e greu fara cultura generala , trebuie sa te limitezi la ce intelegi , si aia putin
  • F F
    Vai de tine mile. tu știi pe ce lume ești mai băiatule? Ești conștient la ce articol comentezi? :)) Nu ți o place ție imdb, dar comentezi la articol pe tema nominalizari la premiile Emmy. Continua sa arăți tuturor ce penibil ai ajuns.
  • Mile Mile
    Doru, și acces direct e vizionat , asta nu inseamna ca daca le place maselor e de calitate , nu poate da note oricine , alea sunt doar păreri ale unora neavizati
  • mile mile
    doru, ce documentare are discovery , are doar reality-uri ,crezi ca daca vi ca si cocalarii care dau un nume de post tv celebru , stiu si ce contine, teleenciclopedia are continut bbc majoritar , te intreb inca odata la ce documenare te uiti , f, se vede cultura ta , ce carte citesti luna asta
  • Doru Doru
    Personal, aleg serialele dupa numarul de premii, nominalizari, ce audienta are, note de diferite site-uri. Momentan, serialul pe care il vizionez acum este "El Chapo", pe "Netflix".
    Aprop, serialul "urzeala tronurilor e bună doar la categoria violență și prostie", mentionat de tine are nota 9,5 pe "IMDB".
    Revin seara "mile", sa mai discutam.
  • Doru Doru
    A, am uitat sa mentionez la "Esti sigur ? Atunci, de ce sunt interesati de publicul tanar ?": https://www.paginademedia.ro/2018/06/cerere-de-oferte-pentru-un-public-tanar-tvr-asteapta-propuneri-de-programe-si-emisiuni-ce-show-uri-vrea-postul-public
    "teleencicopedia" ? Prefer documentarele de pe "Discovery", "History", "National Geographic", "BBC Earth"; chiar si "ID Investigation Discovery".
    "serialul dostoievsky", seriale rusesti ? Nu multumesc. Mai bine serialele mentionate pe aceasta stire, cu multe nominalizari si premii.
  • F F
    Aoleu mile. Te uiți tu la filme de arta? :)) Îmi dau seama cât de pasionat ești și cât de bine le nimerești, doar din faptul ca pui în aceeași oala filmele de arta și documentare de televiziune. Așa ca probabil nu știi la ce te uiți. :))

    Revenind la seriale, se poate întâmpla să nu îți placa un serial, dar sa faci o declarație atât de generala despre Game of thrones arata foarte multa prostie și limitare. E unul din serialele care a reinventat televiziunea, dar este greu de înțeles când ai putina cultura. Treaba este și mai jenanta având în vedere ce producții lauzi la antena, inclusiv pe partea cu seriale.
  • mile mile
    doru, nu te mai face de rusine , prostul nu e prost destul , pana nu e si fudul, la fel de bune sunt si documentare la tvr , la teleencicopedia , la care ma uit , tu te uiti, serialul dostoievsky ce iti zice , e despre un fotbalist rus de la mondial , foarte bun, tvr 3 e cultural, tvr 2 poate sa fie pt tineri, dar calitate
  • Doru Doru
    "Mile", iar deviezi subiectul ? Mai devreme ziceai de "educația", acum vorbesti despre "artă" ? ""educația" o gasesti in documentare, nu filme. Sau pentru tine ""educația"="artă" ? Apropo, astept de la tine niste exemple de "seriale sunt la fel bune de artă".
    "tvr este public ,nu tine de comercial"
    Esti sigur ? Atunci, de ce sunt interesati de publicul tanar ?
  • Mile Mile
    Doru, tu vorbesti de documentare , când nu poti rezista nici la filme de artă, vai de capul tau , seriale sunt la fel bune de artă, tvr este public ,nu tine de comercial
  • Doru Doru
    Stai putin, "Mile". Aici discutam despre seriale, nu filme. Asa ca nu mai devia subiectul. Ti-am scris clar: "Anumite seriale sunt prea complicate pentru tine..."
    Ai vazut ceva seriale pana acum ? Sau probabil te uiti doar la "Fructul Oprit", ca este pe "Antena 1".

Trimite un comentariu

sus