Skip to main content

Prima TV aduce un nou serial italian

 
Prima TV aduce un nou serial italian

Prima TV va difuza, de săptămâna viitoare, un serial italian care are acţiunea plasată la începutul secolului trecut. Orgolii va fi lansat luni, 16 iulie, de la ora 16:00 şi difuzat în fiecare zi de luni până vineri.

Publicitate

Povestea se desfăşoară la începutul anilor 1900, când două familii sunt divizate de convenţiile sociale, dar unite prin sentimente. Pe de o parte se află familia de marchizi Obrofari, exponenţi ai clasei nobile, proprietarii unei bănci şi a unor imense proprietăţi. Pe de altă parte se găseşte familia Pironi, cu origini umile, dar care prin muncă şi integritate morală caută să îşi recapete demnitatea.

Acţiunea începe când marchiza Anna este obligată de părinţii ei să se mărite cu contele Herman Ludovici pentru a salva din punct de vedere financiar familia.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adelina Adelina
    imi place prima tv
    sper sa se trezeasca patronul lor si sa faca emisiuni mai multe, mai bune...ce marfa era prima in ultimul an de tutela a germanilor si in primul dupa ce a venit burci......
  • Daniel Daniel
    Mai există prima?
  • Luca Luca
    Nou serial?
    A fost făcut la începutul anilor 2000 în Italia, primul Kolossal italienesc şi... a fost difuzat deja de TVR2 acum vreo 10 ani.
    Este foarte frumos şi bine făcut, merită văzut!
  • messi messi
    In sfarsit o stire si despre Prima TV ! Cand credeam ca nu mai aveti ochi pt alte televiziuni, in afara celor 3 mari...
    Oare de ce nu ati scris nimic despre faptul ca de cateva luni bune, Focus 14 a fost inlocuit cu filme romanesti? Si ca prezentatoarea Focus 14 a trecut la rubrica Sport de la Focus 18? Si ca Focus Magazin, nu stiu unde, dar a disparut de un timp? Si ca Focus 18 a devenit mai scurt cu o jumatate de ora decat era inainte?
    Apropo, stie cineva ce s-a intamplat cu Focus Magazin?
  • Silvia Silvia
    Bravo lor, este o dovada de curaj, cand altii merg pe retete sigure din Turcia.
  • Mile Mile
    E bine , sunt in topul lunar , oamenii vor

Trimite un comentariu

sus