Skip to main content

Pro TV are în producţie un nou serial: Vlad, un „Contele de Monte-Cristo” modern

 
Pro TV are în producţie un nou serial: Vlad, un „Contele de Monte-Cristo” modern

Pro TV pregăteşte un nou serial TV, Vlad, o co-producţie cu echipa internaţională de ficţiune de la CME, care va aduce la viaţă interpretarea modernă a poveştii contelui de Monte Cristo, anunţă postul.

Publicitate

Vlad este un thriller depre trădare, răzbunare şi puterea de a te reinventa, cu un scenariu puternic care spune povestea lui Adrian, un tânăr aruncat în închisoare după ce prietenii cei mai buni împreună cu viitoarea soţie îi înscenează un jaf în urma căruia mor oameni. În închisoare, după nişte experienţe traumatizante şi cu ajutorul unui personaj cheie, Adrian găseşte puterea de a-şi schimba identitatea şi devine Vlad. După ce evadează din închisoare, Vlad revine în viaţa celor ce l-au trădat pentru a-şi face dreptate, însă lucurile nu sunt atât de simple pe cât credea el, spun reprezentanţii postului despre noua producţie.

Aleksandras Cesnavicius, directorul general Pro TV:

„La Pro TV avem toate resursele necesare pentru a produce seriale TV la cele mai înalte standarde. Acum ne implicăm într-o nouă provocare pentru a portretiza povestea complexă a lui Vlad, tocmai de aceea am am strâns o echipă formată din cei mai buni profesionişti din industrie. Sunt foarte fericit că vom continua tradiţia noastră de a produce seriale locale şi că, setând astfel noi standarde.”

Vlad este regizat de Jesus del Cerro, regizor premiat la nivel internaţional şi naţional, care a mai semnat filme româneşti precum: Naşa, Hawaii, S-a furat mireasa, Mamaia, HO HO HO.

Jesus del Cerro a declarat:

„Vlad este un serial TV pe care România îl aşteaptă! O poveste locală care va fi realizată la cele mai înalte standarde cinematografice internaţionale şi care va demonstra că un serial extraordinar nu se produce numai la Holywood! Vlad este un thriller filmat în regim de film, care împleteşte răzbunarea, acţiunea şi o poveste puternică de dragoste. Avem locaţii de filmare extraordinare, un casting excepţional, un scenariu care te ţine cu sufletul la gură şi cea mai bună echipă din cinematografie care va crea o poveste modernă, unică şi puternică.”

FOTO. Filmări serialul Vlad

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cosmin Cosmin
    Corect, Ezel.
  • vicentiu vicentiu
    Deci o telenovelă turcească adaptată în România.
  • eu eu
    ...adica mai pe turceste zis, EZEL.
  • Alina Alina
    Bine ca au renunțat să facă seriale cu ***,betivi și tărani
  • Arket Arket
    Sa l faca si cu robotics vorbitori. Multi robotics si masinarii interconectate, care au informatii multe din senzori, si care pot hotarâ ce e mai bine pentru utilizatori
  • Dodo Dodo
    Filmul va fii românesc ?
  • dani dani
    Avem nevoie de seriale in Romania! Si faptul ca Pro TV nu a mai mers pe comedie este imbucurator. La cat mai multe!
    Poate si Kanal D o sa incerce. E nevoie de competitie si in fictiune, nu numai in exatloane.

Trimite un comentariu

sus