Skip to main content

Turul Franței se vede atât la TV pe Eurosport, cât și online pe platforma Eurosport Player

 
Turul Franței se vede atât la TV pe Eurosport, cât și online pe platforma Eurosport Player

Eurosport va difuza Turul Franței atât pe TV, cât și pe platforma online Eurosport Player. Competiția de ciclism, care a ajuns la ediția 105, va fi prezentată și analizată, în direct, la Eurosport România în perioada 7 iulie - 29 iulie.

Comentatorii Emanuel Manolo Terzian și Andrei Jean Comșa și Alex Ciocan vor analiza cele mai interesante momente din cadrul competiției.

Aceștia vor avea două rubrici pe pagina de Facebook Eurosport România: Rețeta lui Manolo și Minutul lui Ciocan dedicate momentelor importante din cadrul fiecărei etape și rețetelor culinare din fiecare zonă traversată de cicliști.

Turul Franței va fi acoperit pe platforma Eurosport Player prin difuzarea a șase fluxuri video live, care nu vor fi întrerupte de pauze publicitare.

Publicitate

Pe parcursul celor 21 de etape ale competiției din Franța, Eurosport va difuza aproximativ 100 de ore de transmisiuni live. 

Potrivit reprezentanților postului, transmisiunea va fi realizată prin intermediul a cinci camere video mobile montate pe motociclete, alături de o conexiune video amplasată la linia de sosire.

Printre emisiunile dedicate competiției se numără Tour de France Extra, o producție tip magazin pre și post-etapă, ce va oferi informații de specialitate din partea analiștilor.

De asemenea, în cadrul emisiunii Tour Today, fiecare etapă va fi analizată în detaliu. Această producție va fi difuzată în prime time-ul fiecărei zile de concurs. 

Juan Antonio Flecha, câștigător de etapă în Turul Franței, va modera emisiunea zilnică Juan&Only. Flecha va modera transmisiunile internaționale ale Eurosport și va prezenta momentele cheie din competiție.

Printre foștii participanți la Turul Franței cu care Eurosport va colabora se numără:

  • Alberto Contador va modera transmisiunile internaționale ale Eurosport se va alătura echipei de comentatori Eurosport din Spania
  • El Pistolero va fi prezent și în transmisiunile internaționale ale Eurosport pentru etapele cruciale din Pirinei.
  • Sean Kelly câstigător a nouă clasice monumente, va prezenta analiza pentru Eurosport UK cu Richard Virenque, câștigător de șapte ori al concursului King of the Mountains (record absolut)
  • Jacky Durand, câștigător a trei etape în Turul Franței va acoperi transmisiunile din Franța.

Eurosport transmite Turul Franței din anul 1991, iar în anul 2017 a difuzat fiecare minut al competiției.
 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu