Skip to main content

FĂRĂ COMENTARII. Antena 3, o campanie de identitate "picătură de pace într-un război fratern"

 
FĂRĂ COMENTARII. Antena 3, o campanie de identitate "picătură de pace într-un război fratern"

FĂRĂ COMENTARII. "O iniţiativă de suflet românesc menită să reînvie spiritul Marii Uniri în mentalul colectiv afectat de dezbinările prezentului". Aşa justifică postul Antena 3 campania "România e aici!". O "campanie e identitate vizuală dedicată Centenarului".

Publicitate

Este vorba de o serie de filmuleţe scurte, "Peisajele, monumentele, tradiţiile şi valorile României, imagini care vorbesc de la sine, fără comentarii".

"România e aici este o picătură de pace într-un război fratern", explică postul de ştiri campania de identitate.

"Nu este o strategie de promovare, ci o mărturie. Şi o datorie. De români, în primul rând."

Staţia anunţă şi un nou pachet grafic, care "trece la un nivel superior."

Înainte de un clip video al campaniei România e aici, justificarea acesteia:

Antena 3 a pregătit românilor o campanie de identitate vizuală dedicată Centenarului: „România e aici!”. O iniţiativă de suflet românesc menită să reînvie spiritul Marii Uniri în mentalul colectiv afectat de dezbinările prezentului.

„România e aici” este o picătură de pace într-un război fratern. Peisajele, monumentele, tradiţiile şi valorile României, imagini care vorbesc de la sine, fără comentarii, construiesc conceptul vizual al campaniei.

Însă nu doar componenta vizuală defineşte campania, ci şi componenta auditivă. Jingle-urile au fost compuse cu ajutorul instrumentelor tradiţionale şi au fost create compoziţii individuale pentru fiecare ID sau spot în parte.

Vom continua până la sfârşitul anului completand in fiecare săpămână cu noi şi noi locuri de poveste.

Simultan, pachetul grafic trece la un nivel superior şi aderă la standardele de calitate impuse de cele mai mari televiziuni ale lumii.

De la primele acorduri ale imnului ţării şi de la prima pală de vânt care mângâie tricolorul, simţim un imbold de a ne pune mâna la inimă. Un gest de multe ori trecut neobservat, dar care semnifică un singur lucru: „România e aici.” În inimă.

Centenarul este şansa românilor de pretutindeni de a conştientiza cu adevărat locul pe care România îl are în viaţa lor.

„România e aici” nu este o strategie de promovare, ci o mărturie. Şi o datorie. De români, în primul rând.

Spoturile sunt scurte, de câteva secunde. Mai jos, un clip video care conţine mai multe cadre din spoturi.

VIDEO. Spoturile campaniei Antena 3 "România e aici", într-un montaj:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Malin Nastase Malin Nastase
    @Maria De ce te mai sinchisesti, pupatorii tot pupatori raman.
    @Ziaristii lu' Peste "Pretenas" ti se pare tie ca ceilalti nu folosesc aceleasi arme? Tu te-ai uitat pe gidi24 sau irealitatea? Lupta se duce ce aceleasi are, numai ca astia de la A3 chiar spun si adevarul in esenta. La ceilalti doar manipuleaza: "dragnea la volanul masinii cu apa a jandarmilor". De parca il durea in ... pe Dragnea. Sigur era undeva in concediu si il durea undeva de prosti.
  • Muresan victor Muresan victor
    Antena 3 este cel mai nociv și manipulatori post tv, oameni fara nici o legatura cu jurnalismul scopul lor e de a demonstra că Voiculescu a fost închis pe nedrept. Ei nu fac dezbateri de fata cu cei atacați de ei , fac în lipsa lor cu oameni cu dosare penale iar presupunând că 5 la sută ar fi real restul nu mai contează minciunile.Din pacate sant persoane ușor manipulările cu un grad redus de cunoștințe care le fac audiențe la care se adaugă cei cu interese adica pensii, hoti, infractori sau idioți.Dar ideea cu clipurile este tot manipulatorie sa para cât de corecți sant. Iar celelalte Antene sant calculatoare ale altor posturi Tv.Ps Când aceste posturi vor avea un grad f.mic atunci vom putea spune că romanii sau Deșteptat.
  • Dadas Dadas
    Da, România e la Antena 3! A fost mereu pe postul care aduce dovezi, nu urlete de cocalari cum auzi pe la Realitatea, unde un așa zis jurnalist - Bogdan R. - se agită ca un țipar în ploscă!
    E singurul post care mai e patriotic in România unde patriotism-ul înseamnă crima! Lasă-i pe alții să fie patrioți, americanii, francezii, englezii, germanii, ei sunt proști nu noi ...
    Vai de mama lor!
  • Silvia Silvia
    Ce cauta cuvintele "razboi fratern"? Daca nu este toata tara de acord cu ei, inseamna ca este razboi? Isi bat joc de oamenii care mor in razboaie adevarate. Prin aceste spoturi A3 dezbina oamenii pentru ca insinueaza ideea de razboi, iar la final ei sunt salvatorii care vin cu "picatura de pace".
  • Ziariștii lu'peste Ziariștii lu'peste
    @ Maria, se vede că ai școala de Băneasa! Cine a spus că A3 a mințit? Antecomentatorii tai ii acuza de manipulare, propagarea unor fake news si acceptarea unor minciuni spuse de invitații A3, de limbaj mitocanesc și injurios, de servilism la adresa stăpânilor politici, de linșaj mediatic la adresa adversarilor politici sau de afaceri,santaj, promovarea unor infractori etc. Daca vrei exemple concrete, caută "A3" pe acest site și ai să găsești , in medie, 2-3 derapaje lunare. Sau vezi deciziile CNA
    Iată doar câteva: A3 se închide din cauza DNA( când ei doar trebuiau să plătească chirie, că orice firma normala), Băsescu a cumpărat fabrica timpuri noi( Oana Stancu Dixit,in realitate vastint/Ikea erau proprietari), vila lui băseasca a mica din Paris( adresa nici nu exista pe harta), cum a șters ambasada Suediei un film cu LCK după ce a fost demisa ( filmul nu mai era de mai bine de 1 an), promovarea unui individ bolnav care se intitula organizatorul mitingului din 10 august, filme omagiale pentru turnătorul voiculescu, floricica dansatoare, mireluta bugetară( mă rog, asta a fost la observator, dar tot ai lor sunt) și asta așa, în câteva minute...
  • Maria Maria
    Poate cineva sa spuna cu ce a mintit de-a lungul anilor A3?
    Udrea, Mircea Basescu, Gala Bute, mosia Nana, Onea, Portocala, Rarinca. Oricare. Poate careva sa spuna ca au mintit ? Poate careva sa scrie un raspuns COERENT SI DE BUN SIMT in care sa explice 3 cazuri( in timp), in care A3 a mintit ?
  • Colmar Colmar
    Romania tv e aici parca asa ziceau nuu?
  • marian marian
    Poate sa faca orice tot o televiziune de ,,,,, de manipulare si de propaganda comunista , si a *** din guvern de altfel tot trustul nu merita sa te uiti la ei
  • Iuli Iuli
    Cei drept, promo-urile sunt misto, iar logo-ul Antena 3 este frumos animat si colorat, fata de logo-ul & promo-urile Antenei 1 care sunt seci.
  • Bing Bing
    Cu aceste clipuri vor sa isi stearga murdaria, dar nu vor reusi. Antena 3 face doar propaganda si raspandeste stiri false!
  • Marian Marian
    E clar ca A3 nu se mai pozitioneaza ca post de stiri, ci unul de PR/Propaganda. 2) Nu e frumos sa plagieze animatia pe inima, caci face concurenta postului Happy Channel...sau oare plagiatul e ceva comun prin Intact Media. A imprumuta din imaginea de identitate a unui alt canal, ptr ca a ta se prabuseste, nu prea e o tehnica loiala (dar sa fie asta singura dovada de canibalism din trustul intact) 3) Mai bine puneau Rusia e aici, decat Romania, caci ce face Antena 3 deserveste mai mult interesele Rusiei decat pe ale Romaniei.
  • Heracles Heracles
    Ideea este frumoasa, insa alipita Antenei 3, isi pierde toata valoarea. Nu, Romania nu e acolo. Nu e pe Antena 3.

Trimite un comentariu

sus