Skip to main content

VIDEO. Cine sunt cei care au marcat sportul românesc? Puteţi să-i propuneţi într-o platformă specială de Centenar

 
VIDEO. Cine sunt cei care au marcat sportul românesc? Puteţi să-i propuneţi într-o platformă specială de Centenar

Care sunt cele mai importante nume din sportul românesc? Cine sunt cei care au scris istorie? O campanie special făcută de Centenar îşi propune să-i caute. Oricine poate intra să-şi spună părerea legată de sportivii marcanţi ai României.

Publicitate

Detalii, în continuare:

Fundaţia Alexandrion a lansat o campanie prin care sărbătoreşte Centenarul Marii Uniri. Marea Unificare Sportivă este un concurs care se desfăşoară online, pe site-ul oficial, îi lasă pe români să propună şi să voteze personalităţile, de ieri şi de azi, care au marcat sportul românesc.

Aceasta a fost precedată şi de un spot video, lansat în urmă cu aproximativ două săptămâni, care rulează pe posturile de televiziune. Proiectul a fost semnat şi executat de agenţia Cohn & Jansen.

Ce trebuie să facă utilizatorii?

Reprezentanţii organizaţiei informează că utilizatorii pot înscrie pe platforma campaniei momente şi personalităţi care au marcat sportul românesc. Lista este deschisă până în luna septembrie, timp în care utilizatorii o pot completa.

Ulterior, în perioada 16 septembrie – 1 noiembrie, publicul pasionat de sport are posibilitatea să îşi voteze sportivii preferaţi. La finalul campaniei, cei mai votaţi sportivi vor primi o medalie pe tema Marea Unificare Sportivă şi câte 10.000 de lei.

Câştigătorii desemnaţi de public vor fi anunţaţi în luna decembrie 2018.

Nawaf Salameh, Preşedintele Fundaţiei Alexandrion

„Fundaţia Alexandrion este un susţinător categoric al culturii, ştiinţei şi, nu în ultimul rând, al sportului, ambasadorul României cel mai de seamă. Şi dacă misiunea noastră este să susţinem viitorul sportului, în anul Centenarului am ales să sărbătorim trecutul şi forţa sportului de a ne aduce împreună. Campania îşi propune să aducă recunoaştere marilor legende sportive de ieri şi de azi pe care România le-a dat."

Sportivii pot proveni din toate domeniile sportului românesc, de la fotbal, caiac, volei, handbal, până la tenis sau gimnastică.

Pe site se regăsesc deja o serie evenimente şi sportivi importanţi propuşi de Fundaţia Alexandrion. Campania se vede pe TV, online şi print în perioada 15 iulie - 1 decembrie.

Spotul video - Marea Unificare Sportiva

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus